Deputatul Andrei Dolineaschi demisionează de la conducerea PSD Botoșani

Deputatul Andrei Dolineaschi demisionează de la conducerea PSD Botoșani

Președintele organizației județene Botoșani a Partidului Social Democrat (PSD), deputatul Andrei Dolineaschi, și-a anunțat, vineri, demisia de la conducerea PSD Botoșani, se arată într-un comunicat transmis AGERPRES.

Dolineaschi susține că demisia este un gest de solidaritate fostul președinte executiv al PSD, Liviu Dragnea, care a renunțat la toate funcțiile politice în urma condamnării la un an cu suspendare în așa-numitul 'Dosar al referendumului'.

'Renunț la conducerea PSD Botoșani pentru că această organizație a avut printre cele mai bune rezultate în toate campaniile electorale conduse de fostul președinte executiv al partidului, domnul Liviu Dragnea. Dacă a fost condamnat că a chemat oamenii la vot în timpul referendumului, cred că e normal să fiu solidar cu dânsul, pentru că și organizația pe care am condus-o a avut o contribuție importantă la acel rezultat', a explicat Andrei Dolineaschi.

Dolineaschi, care este și secretar general al PSD, susține că își va continua activitatea în conducerea partidui.

'Voi continua însă să îmi îndeplinesc atribuțiile care mi-au fost date în partid atunci când am fost desemnat secretar general. Voi rămâne în această funcție atât timp cât va dori conducerea partidului', a precizat Dolineaschi.

Totodată, deputatul PSD a afirmat că va continua să susțină proiectele județului Botoșani în calitate de parlamentar și că va fi deschis pentru colaborarea cu toți primarii din județ, la fel cum a făcut-o și până în prezent.

'Cred că pot să îmi ajut județul la fel de bine, chiar dacă nu voi mai conduce organizația politică. Acest Guvern a fost alături de botoșăneni și cred că vom putea găsi întotdeauna un sprijin la domnul prim-ministru Victor Ponta și la ceilalți miniștri ai Cabinetului', a adăugat liderul PSD.

Pe perioada mandatului lui Dolineaschi, organizația din Botoșani a PSD a fost printre cele mai performante din țară, obținând victorii pe plan județean atât la alegerile locale, cât și parlamentare din 2012, dar și la alegerile europarlamentare și prezidențiale din 2014. AGERPRES 

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Da, e țiitoarea...

2 Noile scenarii de la Washington cu invadarea Ucrainei de către Rusia

3 Așa o fi?

4 Țiitoarea lui Dragnea, audiată la DNA! / Ăsta să fie motivul despărțirii de fațadă?

5 VIDEO Priviți! Imagini de ultima oră cu forţele ruse masate la graniţa cu Ucraina