Deputatul Aurelian Mihai, aflat în greva foamei, a fost transportat la Spitalul Universitar

Deputatul Aurelian Mihai, aflat în greva foamei, a fost transportat la Spitalul Universitar

Deputatul Aurelian Mihai, aflat în greva foamei de opt zile pentru reducerea taxelor consulare, a fost luat din Parlament miercuri de o ambulanță și transportat la Spitalul Universitar de Urgență București, la solicitarea sa, imediat după ce a susținut o conferință de presă pe tema protestului său.

Deputatul a declarat în conferința de presă că nu a primit până acum niciun răspuns din partea Guvernului cu privire la solicitarea sa și a precizat că va continua protestul din spital, fără să precizeze când va pune capăt acestuia.

"Sunt nemulțumit din cauză că nici în momentul de față din partea Guvernului nu a existat un dialog, un mesager, pentru a demonstra că se dorește să se ajungă undeva, la un compromis, dacă chiar nu vor să facă nimic în acest sens 100%", a afirmat deputatul.

Cât privește starea sa de sănătate, el a spus că este critică.

"Cred că este ultima dată când ne vedem în Parlament, în cadrul demersului pe care l-am inițiat. Aflându-mă în a opta zi de greva foamei, nu pot să spun că mă simt excelent, deși în primele șase zile nu m-am resimțit. De 48 de ore nu pot să beau decât un litru de apă pe zi și, probabil, și din acest punct de vedere situația mea este critică. Cred că voi alege să merg la spital pentru a fi monitorizat, deși săptămâna viitoare mi-aș fi dorit să fiu în Parlamentul României, pentru că este normal ca atunci când inițiezi un protest să rămâi acolo unde l-ai inițiat", a mai spus Mihai la conferința de presă.

Acesta a adăugat că nu a fost căutat de nimeni în ultima săptămână din partea autorităților centrale.

"S-a luat act, atâta tot, la Biroul permanent că s-a trimis o adresă sau două (n.r. — la Guvern)", a menționat acesta.


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”