DGPMB: Prejudiciu de 2,6 milioane de euro într-un dosar de evaziune fiscală și spălare de bani

DGPMB: Prejudiciu de 2,6 milioane de euro într-un dosar de evaziune fiscală și spălare de bani

Peste 80 de polițiști din cadrul Poliției Capitalei efectuează joi percheziții într-un dosar de evaziune fiscală și spălare de bani, în care prejudiciul este estimat la 2,6 milioane de euro. În urma punerii în executare a mandatelor, 21 de persoane urmează să fie duse la audieri la sediul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din cadrul Poliției Sector 5, informează un comunicat al Direcției Generale a Poliției Municipiului București (DGPMB) remis joi AGERPRES.

În urma documentării activității infracționale, la care a participat și Parchetul de pe lângă Tribunalul București, s-a stabilit că bănuiții au efectuat tranzacții imobiliare — construcție și vânzare — fără documente legale, în vederea sustragerii de la plata taxelor și impozitelor, banii obținuți astfel fiind investiți în construcția unor noi imobile de locuințe.

Acțiunea beneficiază de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale și Serviciului pentru Intervenții și Acțiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ucrainenii și-au demonstrat din nou superioritatea, au găsit călcîiul lui Ahile al rușilor”

2 ULTIMA ORĂ S-a instalat panica? Rusia şi-a mutat avioanele şi elicopterele din Crimeea!

3 ULTIMA ORĂ Conducerea rusă a Crimeei a părăsit peninsula în urma unui apel venit de la Moscova

4 VIDEO Filmare intimă cu premierul Finlandei, Sanna Marin, apărută pe internet

5 A dat-o în penibil! Loredana Groza s-a fotoșopat până a devenit altcineva!