DGPMB: Prejudiciu de 2,6 milioane de euro într-un dosar de evaziune fiscală și spălare de bani

DGPMB: Prejudiciu de 2,6 milioane de euro într-un dosar de evaziune fiscală și spălare de bani

Peste 80 de polițiști din cadrul Poliției Capitalei efectuează joi percheziții într-un dosar de evaziune fiscală și spălare de bani, în care prejudiciul este estimat la 2,6 milioane de euro. În urma punerii în executare a mandatelor, 21 de persoane urmează să fie duse la audieri la sediul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din cadrul Poliției Sector 5, informează un comunicat al Direcției Generale a Poliției Municipiului București (DGPMB) remis joi AGERPRES.

În urma documentării activității infracționale, la care a participat și Parchetul de pe lângă Tribunalul București, s-a stabilit că bănuiții au efectuat tranzacții imobiliare — construcție și vânzare — fără documente legale, în vederea sustragerii de la plata taxelor și impozitelor, banii obținuți astfel fiind investiți în construcția unor noi imobile de locuințe.

Acțiunea beneficiază de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale și Serviciului pentru Intervenții și Acțiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Fugarul Rizea, dezvăluiri murdare despre Ponta și Hrebenciuc

2 Așa o fi?

3 Expo-nuri în Poliția Română?

4 Dovada că unii dintre procurorii români sunt niște dobitoci / Cazul italianului „înșelat” de o gorjeancă

5 Bobonete, înfierbântat după ce-a văzut pozele hot cu Mădălina Ghenea în dormitor