DNA: Bărbații care au oferit mită unui polițist un BMW X6 ca să scape de un dosar, trimiși în judecată

DNA: Bărbații care au oferit mită unui polițist un BMW X6 ca să scape de un dosar, trimiși în judecată

Procurorii DNA Brașov i-au trimis în judecată, în stare de arest preventiv, pe cei doi bărbați care au oferit mită un autoturism BMW X6 unui agent de poliție ca să nu întocmească un proces verbal de constatare a infracțiunilor flagrante și pentru a nu trimite probele de sânge recoltate după ce unul dintre inculpați a fost depistat în trafic în timp ce conducea fără permis și sub influența băuturilor alcoolice.

Potrivit unui comunicat al DNA transmis marți AGERPRES, au fost deferiți justiției Ali-Eduard Al-Jenabi și Nicolae Florin Dogar cu privire la săvârșirea infracțiunii de dare de mită.

DNA precizează că, în data de 10 decembrie, Ali-Eduard Al-Jenabi, cu sprijinul celuilalt inculpat, a oferit cu titlu de mită un autoturism marca BMW X6 unui agent de poliție aflat în exercitarea atribuțiilor de serviciu.

"Autovehicul urma să-i fie remis agentului de poliție pentru ca acesta să nu întocmească un proces verbal de constatare a infracțiunilor flagrante săvârșite de inculpatul Al-Jenabi și pentru a nu trimite probele de sânge recoltate de la acesta din urmă, la spital. Anterior, el a fost depistat în trafic în timp ce conducea autoturismul respectiv fără a avea permis de conducere și având o concentrație de 0,65 mg/l alcool pur în aerul expirat", susțin procurorii.

În cauză a fost dispusă măsura asiguratorie a sechestrului asupra autoturismului BMW X6 ce aparține lui Nicolae Florin Dogar, în vederea confiscării.

Dosarul a fost trimis spre judecare Tribunalului Brașov, cu propunere de a se menține măsurile preventive și asiguratorie dispuse în cauză.

În cauză, procurorii au beneficiat de sprijin de specialitate din partea Direcției Generale Anticoruptie.

AGERPRES

 

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Profesoară din Bistrița, la lecția online: „Fata președintelui, se fute cu unul care vinde barabule în …

2 Slugoii PSD de la CCR, o nouă lovitură pentru finanțele României!

3 „L-a încuiat pe Rafila” / Monica Pop, eroină a propagandei ruse după ce a tunat împotriva vaccinării anti-COVID

4 Judecați voi / A manipulat Recorder? Manipulează omul PNL?

5 Corupție generalizată! / DNA tocmai a reținut un șobolan din Caraș Severin! Oameni buni, România trebuie să iasă…