DNA: Doi bărbați reținuți; au oferit mită unui polițist un BMW X6

DNA: Doi bărbați reținuți; au oferit mită unui polițist un BMW X6

Procurorii DNA Brașov au dispus reținerea a doi bărbați care au oferit mită un autoturism marca BMW X6 unui agent de poliție ca să nu întocmească un proces verbal de constatare a infracțiunilor flagrante și pentru a nu trimite probele de sânge recoltate după ce unul dintre inculpați a fost depistat în trafic în timp ce conducea mașina respectivă fără permis și sub influența alcoolului.

Potrivit unui comunicat al DNA transmis vineri AGERPRES, au fost reținuți Ali — Eduard Al — Jenabi și Nicolae Florin Dogar cu privire la săvârșirea infracțiunii de dare de mită și vor fi prezentați Tribunalului Brașov cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

DNA precizează că Ali — Eduard Al — Jenabi, cu sprijinul lui Nicolae Florin Dogar, a oferit joi, cu titlu de mită, un autoturism marca BMW X 6 unui agent de poliție aflat în exercitarea atribuțiilor de serviciu.

"Autovehiculul urma să-i fie remis agentului de poliție pentru ca acesta să nu întocmească un proces verbal de constatare a infracțiunilor flagrante săvârșite de suspectul Al — Jenabi și pentru a nu trimite probele de sânge recoltate de la acesta din urmă la spital. Anterior, suspectul Al — Jenabi a fost depistat în trafic în timp ce conducea autoturismul respectiv fără a avea permis de conducere și având o concentrație de 0,65mg/ alcool pur în aerul expirat", au reținut procurorii.

În cauză, procurorii beneficiază de sprijin de specialitate din partea Direcției Generale Anticorupție. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Îi vom distruge!” / Rușii, izolați în Sud după ce ucrainenii au distrus și ultimul pod!

2 Ucraina a umblat la „cutia cu maimuțe” pentru atacul din Crimeea? În cazul ăsta, Rusia s-ar confrunta cu probleme enorme

3 Soldați ruși „eliberați de viață” după ce rezistența ucraineană le-a livrat plăcinte cu otravă de șobolani

4 Rusul nu știa ce i se întâmplă. Fusese capturat...

5 VIDEO Priviți, așa e pe front, în Ucraina...