DNA: Doi bărbați reținuți; au oferit mită unui polițist un BMW X6

DNA: Doi bărbați reținuți; au oferit mită unui polițist un BMW X6

Procurorii DNA Brașov au dispus reținerea a doi bărbați care au oferit mită un autoturism marca BMW X6 unui agent de poliție ca să nu întocmească un proces verbal de constatare a infracțiunilor flagrante și pentru a nu trimite probele de sânge recoltate după ce unul dintre inculpați a fost depistat în trafic în timp ce conducea mașina respectivă fără permis și sub influența alcoolului.

Potrivit unui comunicat al DNA transmis vineri AGERPRES, au fost reținuți Ali — Eduard Al — Jenabi și Nicolae Florin Dogar cu privire la săvârșirea infracțiunii de dare de mită și vor fi prezentați Tribunalului Brașov cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

DNA precizează că Ali — Eduard Al — Jenabi, cu sprijinul lui Nicolae Florin Dogar, a oferit joi, cu titlu de mită, un autoturism marca BMW X 6 unui agent de poliție aflat în exercitarea atribuțiilor de serviciu.

"Autovehiculul urma să-i fie remis agentului de poliție pentru ca acesta să nu întocmească un proces verbal de constatare a infracțiunilor flagrante săvârșite de suspectul Al — Jenabi și pentru a nu trimite probele de sânge recoltate de la acesta din urmă la spital. Anterior, suspectul Al — Jenabi a fost depistat în trafic în timp ce conducea autoturismul respectiv fără a avea permis de conducere și având o concentrație de 0,65mg/ alcool pur în aerul expirat", au reținut procurorii.

În cauză, procurorii beneficiază de sprijin de specialitate din partea Direcției Generale Anticorupție. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Descoperire care dă de gândit în Brazilia...

2 O profesoară de Română care susține că „Luceafărul“ lui Eminescu este roman, greu de demis

3 VIDEO De azi se va circula pe 12 km noi din A0, permițând șoferilor o legătură pe autostradă în partea de sud a Capitalei între DN6, DN5 și DN4

4 „Dacă rămâneam cu el era vai de vieţişoara mea. Era un diavol frumos” / I-a fost amantă lui Florin Piersic timp de 9 ani

5 A început „detonarea” lui Piedone? A apărut o „personajă” nouă în peisaj...