DNA ridică documente de la Primăria Sectorului 4

DNA ridică documente de la Primăria Sectorului 4

Procurorii DNA ridică în această dimineață documente de la Primăria Sectorului 4.

Procurorii DNA au preluat ieri partea referitoare la obținerea documentației de funcționare a Clubului Colectiv de la Parchetul General.

*****

Procurorul sef adjunct al DNA a oferit joi primele detalii oficiale legate de o parte din ancheta privind tragedia de la Colectiv, anume cea pe care au preluat-o procurorii DNA de la Parchetul General.

Acesta a precizat ca ancheta vizeaza modul in care a fost acordata autorizatia de functionare clubului Colectiv de catre Primaria sectorului 4. Exista indicii ca ar fi fost savarsite fapte de coruptie in acordarea acesteia si sunt vizati functionari din primarie printre care si primarul demisionar Cristian Popescu Piedone.

"Sunt vizati functionari din primarie inclusiv primarul sectorului 4. Vom efectua cu maxima operativitate actele de urmarire penala care se impun. In acest moment sunt indicii de fapte asimilate faptelor de coruptie - abuz in serviciu. In acest moment nu a fost inceputa urmarirea penala in rem. Vom stabili un plan de ancheta", a spus procurorul sef adjunct.


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…

5 VIDEO Cum, mint americanii? / Amănunte greu de digerat despre atentatul cu sute de victime din timpul retragerii americane din Afganistan, negat de Pent…