Dragnea: Cioloș mi-a spus că nu intenționează să înceapă o acțiune brutală, cantitativă, de schimbare a administrației

Dragnea: Cioloș mi-a spus că nu intenționează să înceapă o acțiune brutală, cantitativă, de schimbare a administrației

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, miercuri seară, după discuțiile cu premierul desemnat, Dacian Cioloș, că acesta i-a transmis că în cazul în care Guvernul pe care-l va prezenta va fi validat în Parlament, nu intenționează să înceapă o acțiunea brutală de schimbare a administrației, o schimbare pur și simplu cantitativă.

"Domnul Dacian Cioloș mi-a zis că nu intenționează ca, dacă va fi votat Guvernul pe care-l va prezenta, să înceapă o acțiune brutală de schimbare a administrației, schimbare pur și simplu cantitativă. Din câte am înțeles, se pare că va avea o atitudine corectă, normală", a declarat președintele PSD.

Dragnea a adăugat că reprezentanții PSD i-au spus premierului desemnat că "un guvern politic ce s-a dovedit că a avut o guvernare foarte bună are resurse umane care să-i poată furniza oameni care să poată ocupa anumite funcții".

"Un guvern tehnocrat nu are bază de resurse umane pe care să o folosească pentru recrutare, pentru a ocupa anumite funcții publice. În aceste condiții cred că are două variante, varianta în care cedează la presiuni, nu din partea noastră, să schimbe de dragul schimbării (...) sau varianta corectă și echilibrată în care asigură funcționarea instituțiilor statului și implementează programul de guvernare. Se pare că va adopta varianta moderată și înțeleaptă", a declarat președintele PSD.

Dragnea a subliniat că PSD nu a făcut și nu va face nicio propunere pentru membrii Cabinetului și, de asemenea, nicio propunere de secretari de stat. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 „Un pat matrimonial mare în care o femeie se află peste un bărbat şi îi face sex oral, şi alţi trei tineri ca…

2 Așa o fi?

3 Așa o fi?

4 Răsturnare de situație în dosarul privind accidentul în care a fost implicat ministrul Lucian Bode. Una dintre…

5 Anchetă în R. Moldova, după ce în sacul diplomatic sigilat venit de la Moscova s-a găsit untură de bursuc