Dragnea despre demisie: Povestea s-a transformat într-o telenovelă care trebuie să se încheie azi

Dragnea despre demisie: Povestea s-a transformat într-o telenovelă care trebuie să se încheie azi

Social-democratul Liviu Dragnea a declarat miercuri că povestea cu demisia sa s-a transformat într-o telenovelă "care trebuie să se încheie" și că nu prea îi convine să fie muncitor necalificat în partid.

"Este adevărat că nu am făcut nimic ilegal și nici nu am avut vreun folos cuvenit sau necuvenit. Eu am apreciat această solidaritate și susținere, numai că povestea asta s-a cam transformat într-o telenovelă care trebuie să se încheie astăzi. Am spus ce am avut de spus, acum trebuie să spună partidul", a afirmat Dragnea înainte de începerea ședinței Comitetului Executiv Național al PSD.

El a adăugat că s-a lungit foarte mult povestea cu demisia sa. "Era un Comitet Executiv care trebuia să se întrunească, să ia o decizie. În sfârșit se întrunește azi", a spus Dragnea.

Întrebat dacă va accepta să rămână lider invitat permanent la ședințele conducerii PSD și să facă ceea ce făcea și până acum, el a afirmat că acest lucru este puțin probabil.

"E puțin probabil. Nu îmi prea convine să fiu muncitor necalificat la partid. Dincolo de glumă, am spus mereu că nu plec din acest sediu, nu plec din partid. Voi sprijini partidul din orice fel de poziție. Partidul o să hotărască în ce domeniu pot fi util eu. Astăzi o să închidem această discuție într-un fel sau altul. Concluziile le spun în Comitetul Executiv", a precizat Dragnea.

Liviu Dragnea și-a prezentat lunea trecută demisia din funcția de președinte executiv al PSD, în ședința Biroului Permanent Național, însă colegii nu i-au acceptat-o. O decizie în acest sens ar fi urmat să se ia miercurea trecută de către Comitetul Executiv Național al partidului, însă ședința acestuia a fost amânată pentru săptămâna aceasta. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Fugarul Rizea prezintă una dintre schemele prin care s-a devalizat România

2 Ce șanse mai sunt să fie amânate alegerile parlamentare din 6 decembrie / De ce a aruncat președintele pisica pe…

3 Trendul din sondaje: PNL începe să scadă, PSD, staționar / USR PLUS e pe creștere, Pro România se scufundă

4 Cine este „Barosanul”? România, într-un document al unei jurnaliste de investigații legat de afacerile dubioas…

5 Mulțumită, Firea anunță că 3,3 milioane lei dați de UE pentru batrânii din cămine sunt gestionați de Iftene, u…