Dragnea: În zilele următoare vom prezenta un bilanț al guvernării PSD-UNPR-ALDE

Dragnea: În zilele următoare vom prezenta un bilanț al guvernării PSD-UNPR-ALDE

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat că joi sau vineri va prezenta un bilanț al guvernării PSD-UNPR-ALDE, ''o guvernare foarte bună care a început în 2012''.

"Vrem să arătăm într-una din zilele următoare cam cum lasă România guvernarea PSD-UNPR-ALDE. Vorbim de o guvernare foarte bună, vorbim de o perioadă care a început în 2012, când USL-ul a preluat România într-o situație nu foarte fericită din punct de vedere economic și lăsăm România într-o situație foarte bună, cu o creștere economică durabilă și sănătoasă, cu macroechilibrele foarte bine susținute. Și cred că trebuie să prezentăm publicului care este situația actuală, adică ce preia acest Guvern. Nu ne este rușine cu ce-i lăsăm, ba, dimpotrivă, suntem foarte mândri și avem datoria față de români să le spunem ce am făcut în acești ani. Cred că este obligatoriu, cred că este util și pentru actualul Guvern să știe de unde pleacă. Orice derapaj, orice scădere a unui indicator, pe noi ne va face să le atragem atenția că s-a promis că un Guvern de experți va fi un Guvern bun, eficient, și că va aduce bunăstare în țară cel puțin la nivelul la care au adus Guvernele Ponta", a afirmat, miercuri seara, președintele PSD, la finalul discuțiilor cu Dacian Cioloș pe tema formării noului Executiv.

Președintele PSD a mai spus că i-a solicitat ministrului de Finanțe, Eugen Teodorovici, să depună la Guvern proiectul legii bugetului pe 2016 pentru ca atunci când se instalează noul premier și Cabinetul acestuia să aibă "toate analizele și tot proiectul de buget cu toate sursele financiare pentru a asigura toate angajamentele și toate legile care au fost adoptate din punct de vedere financiar și fiscal-bugetar".

"Ce va face cu proiectul de buget noul Guvern o să vedem și noi. Ce putem spune e că toate măsurile care au fost adoptate în 2015 au susținere bugetară în noul proiect de buget, fără să depășească deficitul bugetar", a mai declarat Dragnea. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Un raport devastator despre manipulatorii folosiți de PSD pentru a-i deruta și ațâța pe români pe tema COVID-1…

2 La Stampa / Elveția va refuza internarea la reanimare a bătrânilor bolnavi de coronavirus

3 Ciolacu, reacție dementă după ce a fost amendat de Poliție! Imbecilul se dă persecutat politic!

4 De citit! Asta a lăsat PSD moștenire României!

5 VIDEO Europarlamentar austriac: Nu știu dacă ați văzut cum se cultivă roșiile în Olanda, de aceea nu au gust. …