Dragnea: Membrii PSD nu sunt nici baroni, nici corupți, nici comuniști

Dragnea: Membrii PSD nu sunt nici baroni, nici corupți, nici comuniști

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a afirmat duminică, la Congresul extraordinar al PSD, că social-democrații sunt oameni serioși și cinstiți și că nu sunt nici baroni, nici corupți, nici comuniști.

"Membrii noștri de partid sunt oameni serioși, cinstiți și responsabili, sunt oameni care muncesc din greu și sunt respectați în comunitățile lor. Sunt oameni care țin la partid și s-au bătut pentru el atunci când pentru partid a fost greu și s-au săturat să li se spună în față mereu aceleași lucruri: baroni, corupți, comuniști. Ei nu sunt nici baroni, nici corupți, nici comuniști și PSD este în primul rând partidul lor. Votul celor 450.000 de membri care au fost duminică să voteze a însemnat mai mult decât alegerea unui președinte, a însemnat alegerea unui drum nou. Pentru mine, votul de duminică este un moment zero de la care începem reconstrucția unui spirit nou în PSD, un partid autentic de stânga, un partid care va pune întotdeauna pe primul loc oamenii. Este momentul să spunem clar cine suntem, pentru cine și pentru ce facem politică", a declarat Dragnea, validat ca lider al PSD la Congresul extraordinar.

El a adăugat că PSD va face politica celor care lucrează în întreprinderi, în spitale, în supermaketuri, a celor care nu au weekend liber, care lucrează cu multe ore peste program fără să aibă curaj să ceară bani în plus de frica pierderii locului de muncă, a celor care și-au făcut afaceri, mai mici sau mai mari, a celor care creează, care duc mai departe tradițiile românești, dar și pe a celor care au plecat în străinătate să lucreze.

"Ministerul românilor de pretutindeni trebuie să aibă un buget care să sprijine educația în limba română, dar și educația comunitară și spirituală consistentă", a precizat Dragnea. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Hai cu dezmembrarea! / O uzină rusă anunță că a trimis un tren cu tancuri de ultimă generație în Ucraina

2 ULTIMA ORĂ Ucraina a doborât în două zile avioane multirol rusești în valoare de peste 130 de milioane de dolari

3 De citit! / Șeful „Grupului Mozart”: „Puțini din armata SUA au experimentat intensitatea cu care luptă ucrainenii”

4 Demiteri și arestări la vârful Armatei Rusiei

5 De citit! Foarte interesante amănunte de la vârful Rusiei!