Educator de la o grădiniţă din Braşov, reţinut după ce a abuzat sexual o fetiţă de cinci ani

Educator de la o grădiniţă din Braşov, reţinut după ce a abuzat sexual o fetiţă de cinci ani

Un bărbat de 33 de ani care lucrează ca educator la o grădiniţă privată din municipiul Braşov a fost reţinut de poliţişti, miercuri, pentru corupere sexuală de minori, după ce părinţii unei fetiţe de cinci ani au reclamat că acesta a atins-o pe copilă în zonele intime.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Braşov, comisar-şef Liviu Naghi, a anunţat, miercuri, într-un comunicat, că în 25 octombrie Poliţia municipiului Braşov a fost sesizată de o femeie că fetiţa sa, în vârstă de 5 ani, care se afla în timpul programului de somn la o grădiniţă privată din Braşov, ar fi fost mângâiată de un educator pe picior şi în zona organelor genitale.

În urma verificărilor făcute de poliţişti sub coordonarea procurorului de caz de la Parchetul Judecătoriei Braşov, a fost identificat educatorul reclamat, fiind vorba despre un bărbat de 33 de ani.

Miercuri, în baza autorizaţiei emise de instanţă, poliţiştii şi procurorii au făcut o percheziţie la locuinţa bărbatului, de unde au fost ridicate mai multe medii de stocare a datelor (laptop, telefon mobil).

Reprezentantul Poliţiei a precizat că educatorul a fost reţinut, urmând să fie dus în instanţă cu propunerea de arestare preventivă.

În urmă cu două luni, un caz similar s-a petrecut într-o tabără din Râşnov, unde un paramedic care trebuia să aibă grijă de sănătatea copiilor a abuzat mai multe minore. Bărbatul, un bucureştean de 56 de ani, a fost arestat preventiv la începutul lunii septembrie, fiind şi în prezent în arest. Acesta este cercetat pentru două acte de agresiune sexuală şi două de viol, victimele având vârste între 9 şi 14 ani.

 

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 DOCUMENT Cine sunt VIP-urile din cinematografie acuzate de DIICOT / Soțul Loredanei Groza, Andrei Boncea de la S…

2 „E bine că se odihnește. Mi-a furat 23 de milioane de euro de sub nas!” / Oana Zăvoranu, dezvăluiri despre milia…

3 Gelu Tofan, „regele anvelopelor”, a murit retras în satul său natal, refuzând să lupte cu cancerul. Avea 61 de…

4 Mesaje din acestea ar trebui puse în toată țara...

5 Video viral