Elena Udrea a fost adusă în sala de judecată la ÎCCJ

Elena Udrea a fost adusă în sala de judecată la ÎCCJ

Elena Udrea a fost adusă miercuri, în jurul orei 15,20, în sala de judecată de la Înalta Curte de Casație și Justiție, urmând ca un judecător să analizeze cererea DNA de arestare preventivă a acesteia.

Udrea a venit însoțită de polițiști, ea fiind întâmpinată de mai mulți susținători, printre care se afla și Ruxandra Dragomir, președinta organizației de femei a PMP. De altfel, Elena Udrea a salutat-o pe Ruxandra Dragomir înainte de a intra în sala de judecată.

Inițial, procesul trebuia să înceapă la ora 14,00 , însă ședința a fost amânată cu o oră și jumătate deoarece judecătorul care se ocupă de acest caz avea pe rol alte dosare.

Elena Udrea a fost adusă la ÎCCJ

Fostul ministru al Dezvoltării Regionale și Turismului Elena Udrea a fost adusă, miercuri, la Înalta Curte de Casație și Justiție, unde, începând cu ora 14,00, urmează să se judece procesul în care Direcția Națională Anticorupție solicită arestarea sa preventivă în dosarul Microsoft.

Ședința de judecată nu va fi publică.

După ce a coborât din duba Poliției cu care a fost adusă la sediul ÎCCJ, Udrea a repetat gestul făcut luni seara în plenul Camerei Deputaților , ea ducându-și din nou un deget la nas. Elena Udrea explica atunci că a dorit în acest fel să transmită unei persoane dragi ei că totul este în regulă.

Elena Udrea a fost reținută marți seară de procurorii DNA , după mai multe ore de audieri, pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic de influență (fapte în legătură cu încheierea și derularea acordului cadru de licențiere Microsoft din anul 2009, a contractelor subsecvente și a actelor adiționale la acestea); trafic de influență (fapte în legătură cu derularea contractului e-România); trafic de influență (fapte în legătură cu pretinderea și primirea a 500.000 de euro); și spălare de bani. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Document secret rusesc obținut de Washington Post

3 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

4 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia

5 Foarte interesante amănunte...