Elena Udrea trebuie să se prezinte la Poliție de două ori pe săptămână

Deputatul Elena Udrea va fi obligată să se prezinte la Secția 2 de Poliție din Capitală marțea și vinerea, timp de 60 de zile, după ce a fost pusă sub urmărire penală de DNA în dosarul Microsoft.

Ea s-a prezentat vineri dimineață la Secția 2 pentru a afla condițiile controlului judiciar stabilit de procurorii DNA în dosarul în care este acuzată de spălare de bani și fals în declarațiile de avere.

"Oricum nu mă duceam nicăieri", a precizat Elena Udrea înainte de discuțiile cu polițiștii, referindu-se la faptul că va trebui să vină la secție în următoarele două luni.

"Nu știu la Realitatea dacă mai pot să merg", a adăugat Udrea, după ce anterior anunțase că va acorda un interviu unui post de televiziune și în care va face dezvăluiri.

Întrebată dacă va mai face dezvăluirile promise, ea a spus: "Abia a început ziua. (...) Să avem puțintică răbdare".

"Voi spune adevărul despre tot ce se întâmplă — care sunt motivele reale ale vânătorii a cărei țintă am devenit. Voi face asta într-un interviu pe care îl voi acorda astăzi (vineri — n.r.). Nu vă pot spune, deocamdată, unde (în orice caz nu la cineva care m-a menajat de-a lungul timpului) — nu de alta, dar știu că sunt destui cei care ar vrea să mă împiedice să spun unele lucruri. Și ar fi păcat să nu aflați ce se întâmplă astăzi cu adevărat în România, ce luptă se duce în subteranele puterii și care este miza reală", a scris Elena Udrea dimineață pe Facebook.

Elena Udrea a fost pusă joi sub urmărire penală de DNA pentru săvârșirea infracțiunilor de spălare de bani (în forma dobândirii/ utilizării de bunuri cunoscând că provin din infracțiuni) și fals în declarații de avere în dosarul Microsoft. Ea a fost adusă cu mandat la sediul DNA, unde procurorii i-au adus la cunoștință acuzațiile. AGERPRES


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Da, te poți infecta din aer, în anumite condiții. Masca: obligatorie. Trei scenarii pentru sfârșitul cr…

2 Coronavirus / Ultimele raportări din Europa arată o scădere a intensității epidemiei / Situația se înrăutățește do…

3 Noutate / Ştefan Busnatu (Universitatea de Medicină): Persoanele sănătoase care contractează COVID-19 sunt expus…

4 Luminița de la capătul tunelului? Profesorul Rafila anunță că în România începe testarea medicamentului americ…

5 Boris Johnson se înfurie pe China: a ascuns situaţia reală / Oamenii de ştiinţă l-au avertizat pe Johnson că reg…

recomandări

Te ia DNA: Ioan Chelaru

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

America literară - o hartă a celor mai bune cărți pentru fiecare stat - partea I