Elev olimpic, dat în urmărire naţională de poliţişti după ce a dispărut în condiţii suspecte

Elev olimpic, dat în urmărire naţională de poliţişti după ce a dispărut în condiţii suspecte

Un elev olimpic la informatică, de la un liceu din municipiul Bacău, a fost dat în urmărire naţională de către poliţişti, după ce a dispărut în condiţii suspecte de la domiciliu în urmă cu două zile, având în vedere că nu frecventa un anturaj dubios, şi nici nu a creat probleme până acum părinţilor.

Elev olimpic, dat în urmărire naţională de poliţişti după ce a dispărut în condiţii suspecte

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Bacău, dispariţia lui Andrei Cobuz, elev în clasa a XI-a la Colegiul Naţional "Vasile Alecsandri" Bacău, a fost anunţată de către părinţi în cursul nopţii de miercuri, după ce adolescentul nu a mai revenit la domiciliu.

Părinţii le-au spus poliţiştilor că şi-au văzut fiul ultima dată în ziua dispariţiei, atunci când a plecat de acasă în jurul orei 13.30, fără bani sau alte bunuri asupra sa.

"Tânărul este cunoscut ca o persoană foarte liniştită, care nu avea devieri de comportament şi care nu a creat până acum probleme părinţilor. Conform procedurii, elevul a fost dat în urmărire naţională, poliţiştii băcăuani desfăşurând, totodată, cercetări pentru a stabili în ce condiţii a dispărut tânărul, în vederea identificării acestuia", a declarat, vineri, pentru corespondentul MEDIAFAX responsabilul mass-media din cadrul Poliţiei Judeţene Bacău, Măriuca Samson.

Cu rezultate foarte bune la învăţătură, Andrei Cobuz ar fi trebuit să participe, la sfârşitul acestei săptămâni, la faza naţională a olimpiadei de informatică, ce se desfăşoară la Piteşti.

Sursa: mediafax.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…