EXPLOZIA de la Braşov: O persoană a murit vineri dimineaţa

EXPLOZIA de la Braşov: O persoană a murit vineri dimineaţa

Şase persoane au fost rănite în urma exploziei urmate de un incendiu care s-a produs, joi seară, la fabrica de pâine Vel Pitar din Braşov. Unul dintre răniţi a murit vineri dimineaţă la spital, iar alţi doi sunt în stare gravă, la Terapie Intensivă, potrivit RTV. 

Prefectul Mihai Mohaci a confirmat, vineri dimineaţă, că una dintre victime a decedat. Este vorba despre bărbatul care căzut în interiorul buncărului de la 15 metri și a fost prins sub un planșeu.

O explozie, urmată de un incendiu, a avut loc joi seara la o fabrică de pâine din Brașov. Prefectul Mihai Mohaci a declarat că cinci persoane rănite, în stare conștientă, au fost transportate la Spitalul Clinic Județean de Urgență.

Primarul Brașovului, George Scripcaru, a declarat că explozia s-ar fi produs din cauza acumulării de pulbere de făină și a ventilației necorespunzătoare din fabrică.

O echipă de specialişti de la INSEMEX Petroşani va face o expertiză în în cazul exploziei de joi seară, produsă la o fabrică de pâine din Braşov, a declarat inspectorul general de stat de la Inspecţia Muncii, Nicolae Danteş Bratu, după ce a ajuns la locul deflagraţiei.

Momentul exploziei a fost surprins de camerele de luat vederi ale televiziunilor care transmiteau partida de pe Stadionul Tineretului.


Citește și:

populare
astăzi

1 Un text dur și fără perdea despre ce se întâmplă acum în Ucraina și în „lumea civilizată”

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Dezvăluiri despre culisele unor negocieri secrete care ar fi putut termina demult războiul din Ucraina / Putin și Zelenski au fost dispuși să ia în cons…

4 Hărți care dau fiori / Victoria Rusiei în Ucraina ar avea consecințe devastatoare pentru apărarea NATO. România, printre țările aflate în pericol

5 Foarte interesante amănunte...