EXPLOZIV/SLUGA lui Vanghelie a ajuns PRIMAR INTERIMAR al Bucureștiului!

EXPLOZIV/SLUGA lui Vanghelie a ajuns PRIMAR INTERIMAR al Bucureștiului!

Curvăsăria din politica românească a ajuns să atingă cele mai înalte cote. Nimeni nu realizează mizeria pestilențială ce zace în pântecele așa-ziselor partide ce gestionează în clipa de față România. Și ce pericol ne paște! 

Un neica-nimeni, Ștefănel Dan Marin, a fost ales marți, cu 39 de voturi din 40!, primar interimar al Capitalei României. 

PNL și PSD s-au dat la o parte. Așa se face că un partid cu numai 3(trei) consilieri, și ăia importați, a pus interimarul. 

Pentru că acest Ștefănel este acum membru UNPR. Dar a fost ales consilier general pe listele PPDD. 

Și acum vine surpriza! Nici la PPDD nu era, face parte din lotul de oameni de casă-a se citi slugi- pe care Vanghelie i-a pus pe listele lui Dan Diaconescu! Nu este singurul consilier general al lui Vanghelie. Despre care se spune că și acum controlează majoritatea din Consiliul General. 

Ștefănel Dan Marin a fost angajat de Marian Vanghelie la RADET. Și tot Vanghelie l-a pus pe listele PPDD să ajungă consilier general...


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro