Femeia cu cinci copii graţiată de preşedintele Băsescu a ieşit din penitenciar

Femeia cu cinci copii graţiată de preşedintele Băsescu a ieşit din penitenciar

Femeia cu cinci copii graţiată de preşedintele Traian Băsescu a părăsit, marţi seară, Penitenciarul Târgşor din judeţul Prahova, unde şi-a petrecut ultimul an, fiind condamnată la doi ani şi jumătate de închisoare pentru furt, relatează Mediafax.

Angela Lican, femeia graţiată marţi de preşedintele Traian Băsescu din motive umanitare, a părăsit, marţi seară, Penitenciarul pentru femei de la Târgşor, din judeţul Prahova, au declarat corespondentului MEDIAFAX reprezentanţii unităţii de detenţie.

Femeia fusese încarcerată la Târgşor în luna iunie a anului trecut, fiind condamnată la doi ani şi şase luni pentru furt calificat, după ce a fost prinsă furând flori de pe domeniul public.

Femeia, care este din comuna Valea Roşie, judeţul Călăraşi, are cinci copii, iar al şaselea, care avea doar două luni când Angela Lican a fost arestată, a murit.

Femeia graţiată de preşedintele Traian Băsescu mai avea de ispăşit un an şi patru luni din pedeapsă.

 


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

3 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

4 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…