Femeia rănită în explozia de la fabrica de pâine din Brașov a murit

Femeia rănită în explozia de la fabrica de pâine din Brașov a murit

Femeia în vârstă de 51 de ani rănită grav în urma exploziei produse la moara unei fabrici de pâine din Brașov a decedat în cursul nopții de sâmbătă spre duminică la Spitalul Clinic Județean de Urgență. 

"Insuficiența respiratorie s-a agravat, nu s-a mai ventilat mecanic, a intrat în stop cardiorespirator și a decedat aproape de miezul nopții. Femeia a fost internată de la început la Secția de Terapie Intensivă în stare gravă, iar medicii au făcut toate eforturile pentru a o salva, dar în momentul în care plămânii cedează, nu se mai poate face nimic", a precizat, duminică, pentru AGERPRES, managerul Spitalului Clinic Județean de Urgență, dr. Daniela Neculoiu.

Alți trei răniți în explozie, care sunt internați la secția de chirurgie plastică a Spitalului Clinic Județean de Urgență, se află în stare bună și vor mai rămâne câteva zile în spital pentru tratament, dar viața nu le este opusă în pericol, a precizat dr. Daniela Neculoiu.

Un alt rănit în explozia de la moara fabricii de pâine, un bărbat în vârstă de 46 de ani, a murit săptămâna trecută după ce a fost transferat de la Brașov la un spital din Graz, Austria. Prima victimă a fost înregistrată la câteva ore de la incident.

La începutul lunii noiembrie, la societatea de morărit ''Șapte Spice'' Râmnicu Vâlcea — Punct de lucru Brașov a avut loc o explozie urmată de un incendiu. Trei persoane au murit, trei sunt spitalizați. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Șoșoacă, la Ambasada Rusiei cu șeful Sputnik din România

2 Dezvăluiri jenante despre ancheta asasinatului de la Arad

3 Momente șocante la Euro 2020: Christian Eriksen s-a prăbușit pe teren / Anunțul UEFA: Starea sa a fost stabiliza…

4 Cine este proprietarul din acte al mașinii de 380.000 € pe care o conduce Loredana Chivu?!

5 În față, tot cu găuri?