Femeia rănită în explozia de la fabrica de pâine din Brașov a murit

Femeia în vârstă de 51 de ani rănită grav în urma exploziei produse la moara unei fabrici de pâine din Brașov a decedat în cursul nopții de sâmbătă spre duminică la Spitalul Clinic Județean de Urgență. 

"Insuficiența respiratorie s-a agravat, nu s-a mai ventilat mecanic, a intrat în stop cardiorespirator și a decedat aproape de miezul nopții. Femeia a fost internată de la început la Secția de Terapie Intensivă în stare gravă, iar medicii au făcut toate eforturile pentru a o salva, dar în momentul în care plămânii cedează, nu se mai poate face nimic", a precizat, duminică, pentru AGERPRES, managerul Spitalului Clinic Județean de Urgență, dr. Daniela Neculoiu.

Alți trei răniți în explozie, care sunt internați la secția de chirurgie plastică a Spitalului Clinic Județean de Urgență, se află în stare bună și vor mai rămâne câteva zile în spital pentru tratament, dar viața nu le este opusă în pericol, a precizat dr. Daniela Neculoiu.

Un alt rănit în explozia de la moara fabricii de pâine, un bărbat în vârstă de 46 de ani, a murit săptămâna trecută după ce a fost transferat de la Brașov la un spital din Graz, Austria. Prima victimă a fost înregistrată la câteva ore de la incident.

La începutul lunii noiembrie, la societatea de morărit ''Șapte Spice'' Râmnicu Vâlcea — Punct de lucru Brașov a avut loc o explozie urmată de un incendiu. Trei persoane au murit, trei sunt spitalizați. AGERPRES


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Informație / Luni se declanșează operațiunea de curățare a României de PSD. Vin vremuri noi, oameni buni

2 Gata? Țiitoarea lui Dragnea a renunțat la inelul de logodnă și s-a vopsit blondă

3 Hoții României! Curtea de Conturi și AEP îngroapă PSD! Plăți fără documente și semnătură, sume publice și priv…

4 Bătaie de joc! Asta ia spor de 3.000 lei pentru condiții grele de muncă!!! E angajată la Parlament și are un s…

5 Un articol devastator. Toți moldovenii ar trebui să-l citească!

recomandări

Te ia DNA: Cornelia Negrut

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Cel mai spectaculos sport revine cu un super video