FLAGRANT realizat de DNA. Director din CNCAN prins când lua MITĂ

Un șef din cadrul Comisia pentru Controlul Activităților Nucleare, Radu Gheorghe, a fost prins în flagrant, marți, de procurorii DNA, în timp ce primea mită 2.500 de lei pentru a urgenta emiterea unor autorizații. Radu Viorel Gheorghe se află în prezent la audieri la DNA, au declarat surse judiciare, pentru  Mediafax.

Potrivit acestora, el a primit suma de 2.500 de lei pentru ca, în calitatea sa de director în CNCAN, să urgenteze emiterea unor autorizații speciale unei societăți care are ca obiect principal de activitate testări și analize tehnice.

Radu Gheorghe Viorel este suspectat de procurori că ar condiționa efectuarea inspecțiilor pe teren de către inspectorii aflați în subordinea sa, inspecții ce sunt obligatorii pentru emiterea autorizațiilor în domeniu, și urgentarea emiterii autorizațiilor, de remiterea unor sume de bani cuprinse între 2.000 și 5.000 de lei.

Comisia Națională pentru Controlul Activităților Nucleare reprezintă autoritatea națională în domeniul reglementării, autorizării și al controlului activităților nucleare, conform prevederilor Legii nr.111/1996. CNCAN este instituție publică de interes național, cu personalitate juridică și se află în subordinea prim-ministrului.

Radu  Gheorghe este, în prezent directorul Direcției Supraveghere Utilizare Radiații Ionizante din cadrul Comisiei Naționale pentru Controlul Activităților Nucleare (CNCAN).


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Acesta este documentul trimis de Dăncilă pe furiș la Bruxelles pe 13 august 2018! Susținea teoria lui Dragnea …

2 Mesajul lui Sebastian Lăzăroiu pentru cei care cer dezbatere cu Dăncilă: Rușine!

3 Hopa, lui Caramitru i-a revenit mintea la cap! Credem că a scris cea mai bună analiză făcută până acum

4 Excepțional text scris de Marian Godină despre „dezbaterea” cu Dăncilă! Cei care strigă isteric „vrem confrunt…

5 Refuzata, cu ceas de 20 de mii de euro! Spune drept, nebunatico, ai pus și tu botul la borcanul cu miere?

recomandări

Te ia DNA: ENESCU ION

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Dormitorul lui van Gogh e de închiriat pe Airbnb