Fost primar condamnat la patru ani de închisoare cu executare pentru abuz în serviciu

Fost primar condamnat la patru ani de închisoare cu executare pentru abuz în serviciu

Fostul primar al comunei prahovene Mănești, Nicolae Grigore, trimis în judecată de procurorii DNA, a fost condamnat la o pedeapsă de patru ani de închisoare cu executare pentru săvârșirea infracțiunii de abuz în serviciu.

Potrivit datelor de pe portalul instanțelor de judecată, magistrații de la Judecătoria Ploiești s-au pronunțat, vineri, la mai mult de trei ani de la începerea procesului, în dosarul în care fostul primar al comunei Mănești, Nicolae Grigore, a fost trimis în judecată pentru fapte de corupție.

Astfel, instanța l-a condamnat pe inculpat la patru ani de închisoare, în regim de detenție, aplicând totodată pedeapsa complementară a interzicerii unor drepturi pe o durată de cinci ani după executarea pedepsei. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

3 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

4 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…