Gorghiu: Haosul cardurilor de sănătate ne înfățișează un Guvern urechist

Copreședintele PNL Alina Gorghiu afirmă că Guvernul nu este capabil să-și implementeze propriile programe, cu referire la situația cardurilor de sănătate. "Haosul cardurilor de sănătate ne înfățișează un Guvern urechist, care nu este capabil să-și implementeze nici măcar propriile programe, și un premier guraliv, care nu se pricepe decât la a trăncăni, de dimineață până seara, despre Opoziție", a scris luni Gorghiu pe Facebook.

Haosul cardurilor de sănătate ne înfățișează un Guvern urechist, care nu este capabil să-și implementeze nici măcar...

Posted by Alina Gorghiu on Monday, May 4, 2015

Ea subliniază că un număr însemnat de români nu și-au primit cardurile de sănătate, serverele se blochează și cardurile nu pot fi validate.

"Decontarea este incertă, iar informarea populației a lipsit cu desăvârșire, motiv pentru care românii tind să folosească la bancomate aceste carduri care sunt, conform CNAS, 'unicul instrument de decontare și validare a serviciilor medicale". Toate acestea pot conduce, potrivit Societății Naționale de Medicină a Familiei, la externarea masivă a pacienților, cu diverse afecțiuni și la neprimirea în spitale a celor care nu posedă carduri de sănătate. De asemenea, spun specialiștii și medicii de familie, există riscul creării unui adevărat haos, atât în cabinetele medicale, spitale, cât și în farmacii", atrage atenția liderul PNL.

Gorghiu arată că într-un astfel de context premierul Ponta îl felicită pe ministrul Sănătății, Nicolae Bănicioiu.

"Impostură, incompetență și iresponsabilitate — acestea sunt caracteristicile reale ale Guvernului PSD, în frunte cu prim-ministrul României, după trei ani de activitate", conchide liderul PNL. AGERPRES


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 BREAKING Emi Pian, șeful clanului Duduianu, executat în stil mafiot de un rival pe o stradă din Capitală

2 Porno-scandal de proporții în Parlamentul României

3 Rău a ajuns Armata Română...

4 Angajată SRI la 19 ani, lector la Academia SRI la 26 de ani, expert AEP la Stockholm la 32 de ani

5 Firea minte cum respiră! Curentul o dă cu cracii-n sus pe moldoveancă!