IGPR: Comisarul reținut de DNA, pus la dispoziția unității la care activa

IGPR: Comisarul reținut de DNA, pus la dispoziția unității la care activa

Comisarul de poliție Petru-Mihăiță Coadă, reținut de procurorii DNA, a fost pus la dispoziția unității la care activa, informează marți Inspectoratul General al Poliției Române, într-un comunicat transmis AGERPRES. 

"Urmare a comunicării Direcției Naționale Anticorupție, în care se precizează punerea în mișcare a acțiunii penale și reținerea comisarului de poliție Coadă Petru-Mihăiță, inspectorul general al Poliției Române a dispus punerea la dispoziția unității a acestuia, urmând ca situația raporturilor de serviciu să fie reglementată în funcție de măsurile procesual-penale ce vor fi dispuse", precizează comunicatul IGPR.

Procurorii DNA Galați l-au reținut pe Petru-Mihăiță Coadă, adjunct al Șefului Poliției municipiului Brăila la data faptelor, care activa în cadrul IGPR — misiuni în străinătate, pentru favorizarea făptuitorului și abuz în serviciu dacă funcționarul public a obținut pentru sine sau pentru altul un folos necuvenit.

El este prezentat marți Tribunalului Galați cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro