Incendiu la clubul Colectiv din Capitală - Șapte răniți, în stare severă la Spitalul Elias. Două persoane decedate au rămas neidentificate

Incendiu la clubul Colectiv din Capitală - Șapte răniți, în stare severă la Spitalul Elias. Două persoane decedate au rămas neidentificate

Familiile victimelor pot obține informații suplimentare despre starea acestora sunând la următoarele numere de telefon puse la dispoziție de MAI: 021/2069291, 021/3130605, 021/2069283, 021/2648704, 021/2648525, 021/2069375 și 021/3122547. 

* LIVE UPDATE I Incendiu la clubul Colectiv din Capitală — 27 de morți și peste 150 de răniți (FOTO / VIDEO)   

UPDATE 09.58 Șapte răniți în incendiul din club sunt în stare severă la Spitalul Elias

Un număr de șapte pacienți internați la Spitalul Elias sunt în stare severă fiind intubați și ventilați mecanic, a declarat duminică, pentru AGERPRES, managerul instituției medicale, Doina Dimulescu.

"Sunt șapte pacienți internați în Terapie Intensivă intubați și ventilați care sunt în stare destul de severă și al căror prognostic nu poate fi stabilit încă până nu trec câteva zile bune sau chiar o săptămână. Mai sunt un pacient neintubat și alți pacienți în post-operator, trei neintubați într-o stare acceptabilă și alți trei pacienți în stare bună pe secție. Problema sunt cei șapte pacienți intubați. Numărul celor în stare gravă a crescut. După ce au stat în sălile de operație noaptea trecută și ieri toată ziua pentru că aveau leziuni ale feței și leziuni de căi aeriene superioare, au necesitat intubație și ventilație mecanică", a precizat Doina Dimulescu.

Potrivit acesteia, la Spitalul Elias sunt internați în total 15 persoane rănite în urma incendiului care a izbucnit vineri seară în Clubul Colectiv.


UPDATE ORA 09.45 INML: Două persoane decedate în incendiul din clubul Colectiv au rămas neidentificate

Două persoane decedate în urma incendiului izbucnit vineri seară au rămas neidentificate la Institutul de Național de Medicină Legală (INML), a declarat duminică, pentru AGERPRES, medicul legist Abdo Salem.

Cea de-a treia persoană decedată care era neidentificată la INML a fost identificată duminică.

Guvernul a decretat trei zile de doliu național, începând de sâmbătă, ca urmare a incendiului din seara zilei de 30 octombrie, de la Clubul Colectiv din Capitală, care s-a soldat cu 27 de morți și peste 150 de răniți.


UPDATE ORA 07.39 Președinții ungar și bulgar transmit condoleanțe poporului român în urma tragediei din clubul Colectiv


UPDATE ORA 06.30 Directorul Centrului de Transfuzie face apel la donatori să vină și în zilele următoare


UPDATE ORA 01.39 Președintele Estoniei a transmis un mesaj de condoleanțe președintelui Românie


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…