Incendiul dintr-un club din Constanța a fost stins; ISU: În club erau 5 angajați, 2 au primit îngrijiri

Incendiul dintr-un club din Constanța a fost stins; ISU: În club erau 5 angajați, 2 au primit îngrijiri

Incendiul izbucnit duminică seara într-un club aflat la demisolul Casei de Cultură din municipiul Constanța a fost stins de pompieri, purtătorul de cuvânt al ISU Dobrogea, Anca Chiriță, declarând pentru AGERPRES că în interior se aflau 5 persoane, angajate ale firmei care administrează clubul, acestea fiind surprinse în timp ce efectuau inventarul.

Prezent la fața locului, adjunctul IPJ Constanța, Adrian Rapotan, a precizat de asemenea pentru AGERPRES că localul era închis publicului, înăuntru fiind 5 angajați.

Cele cinci persoane au fost evacuate, iar pentru două dintre acestea, care au inhalat fum, au fost acordate îngrijiri medicale de către echipajul ambulanței aflate la fața locului. "Cele două persoane au refuzat transportarea la spital", a menționat reprezentanta ISU, Anca Chiriță.

Deasupra clubului unde a izbucnit incendiul este o sală de bingo și zeci de jucători au părăsit incinta, ieșind afară, după ce au sesizat că este fum în încăpere.

Incendiul din club a fost stins după intervenția pompierilor cu două autospeciale.

În prezent se fac primele cercetări la fața locului, o posibilă cauză a incendiului fiind un scurt circuit la un tablou electric. Mai multe bunuri din club au fost distruse în incendiu.

ORA 20.42 Incendiu într-un club aflat la demisolul Casei de Cultură din Constanța

Un incendiu a izbucnit, duminică seară, într-un club aflat la demisolul Casei de Cultură din municipiul Constanța.

Potrivit primelor informații furnizate AGERPRES de către Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Dobrogea, trei autospeciale au fost trimise la fața locului. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?

5 Nu le zice rău Ciucă...