Inspectorul-şef din cadrul Inspectoratului de Stat pentru Controlul în Transportul Rutier Dolj, condamnat la închisoare pentru luare de mită

Magistraţii Tribunalului Dolj l-au condamnat pe inspectorul şef din cadrul Inspectoratului de Stat pentru Controlul în Transportul Rutier la doi ani şi şase luni de închisoare cu executare. Inspectorul Marius Sîrbu a primit un an şi nouă luni de închisoare, iar Iulian Ţinţaru a primit trei ani de închisoare cu executare. Sentinţa dată miercuri nu este definitivă, ea putând fi atacată cu apel.

 Procurorii DNA au stabilit că, Sorin Beşteliu în perioada 2-7 noiembrie 2013, împreună cu  Marius Sîrbu au cerut suma de 5000 de euro de la patronul unei societăţi de transport marfă. În schimbul banilor cei doi trebuiau să intervină pe lângă personalul din cadrul instituţiei să nu aplice sancţiuni firmei de transpoirt marfă.Iulian Ţinţaru a fost cel care a intermediat afacerea dintre inspectorul şef din cadrul  ISCTR Dolj şi patronul firmei de transport marfă.

 Cei trei inspectori sunt acuzaţi de comiterea infracţiunilor de luare de mită şi trafic de influenţă, respectiv complicitate la luare de mită şi complicitate la trafic de influenţă.  


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Vela, dezvăluiri incredibile: Am găsit sute de televizoare cu o mie de euro bucata la Jandarmerie, 4 mașini Tu…

2 Mafia Albă / Georgeta Bumbac, fina baronului PSD Felix Stroe, membră în CA-urile a 3 companii de stat și conside…

3 Iluzie optică?

4 Ziarul de Iasi / Primarul unei comune a făcut sex cu două minore, în birou. Fetele erau victime ale unei rețele…

5 O mare porcărie, dovada că Securitatea n-a murit! Torționarul disidentului Gheorghe Ursu face închisoare la do…

recomandări

Te ia DNA: Mircea Dușa

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Privește cum o mașină e distrusă la fier vechi în câteva secunde