Inspectorul-şef din cadrul Inspectoratului de Stat pentru Controlul în Transportul Rutier Dolj, condamnat la închisoare pentru luare de mită

Inspectorul-şef din cadrul Inspectoratului de Stat pentru Controlul în Transportul Rutier Dolj, condamnat la închisoare pentru luare de mită

Magistraţii Tribunalului Dolj l-au condamnat pe inspectorul şef din cadrul Inspectoratului de Stat pentru Controlul în Transportul Rutier la doi ani şi şase luni de închisoare cu executare. Inspectorul Marius Sîrbu a primit un an şi nouă luni de închisoare, iar Iulian Ţinţaru a primit trei ani de închisoare cu executare. Sentinţa dată miercuri nu este definitivă, ea putând fi atacată cu apel.

 Procurorii DNA au stabilit că, Sorin Beşteliu în perioada 2-7 noiembrie 2013, împreună cu  Marius Sîrbu au cerut suma de 5000 de euro de la patronul unei societăţi de transport marfă. În schimbul banilor cei doi trebuiau să intervină pe lângă personalul din cadrul instituţiei să nu aplice sancţiuni firmei de transpoirt marfă.Iulian Ţinţaru a fost cel care a intermediat afacerea dintre inspectorul şef din cadrul  ISCTR Dolj şi patronul firmei de transport marfă.

 Cei trei inspectori sunt acuzaţi de comiterea infracţiunilor de luare de mită şi trafic de influenţă, respectiv complicitate la luare de mită şi complicitate la trafic de influenţă.  

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Gâdea a plecat subit din emisiune, luni seară, spunând că îi este rău / O fi intrat și la Antena 3?

2 Adevărul despre pensiile speciale: Boc le-a eliminat, Ponta și Dragnea le-au reînființat!

3 Rareș Bogdan / Mă mâhnește faptul că USR se alătură PSD într-un demers absolut politicianist, propagandistic și…

4 Cum s-a răzbunat o moldoveancă pe polițista care i-a întrerupt partida de sex

5 Oreste pune ștampila pe PSD: Singura abilitate a acestui grup infracțional organizat este Arta Înșelăciunii!