Instanța confirmă mandatul de arestare pentru omul de afaceri turc care a accidentat grav un polițist

Instanța confirmă mandatul de arestare pentru omul de afaceri turc care a accidentat grav un polițist

Judecătorii de la Tribunalul București au confirmat luni mandatul de arestare preventivă de 30 de zile emis pe numele lui Abdullah Atas, omului de afaceri turc care a accidentat grav un polițist de la Rutieră. Abdullah Atas va fi dus la spitalul Penitenciarului Rahova.

Luni după-amiază, omul de afaceri turc a fost scos de mascați din Spitalul Floreasca și urcat într-o mașină a Poliției, fiind apoi transportat la tribunal, pentru ca un judecător să confirme mandatul de arestare, emis anterior în lipsă.

În momentul când a fost scos din spital, mai multe persoane l-au huiduit pe afaceristul turc.

În noaptea de sâmbătă spre duminică, omul de afaceri turc Abdullah Atas nu a respectat semnalele regulamentare de oprire ale polițistului și l-a acroșat cu mașina, după care l-a purtat pe capotă 400 de metri. Agentul a căzut apoi pe partea carosabilă.

Șoferul, care consumase alcool, și-a continuat deplasarea aproximativ 3 km până în comuna Pipera, unde a lovit un gard.

În urma accidentului, polițistul a fost supus mai multor intervenții la Spitalul Clinic de Urgență Floreasca. În prezent este la terapie intensivă în stare deosebit de gravă.

"Pacientul a fost supus unor multiple intervenții chirurgicale: montarea unui senzor de monitorizare a presiunii intracraniene, drenaj pleural stâng, splenectomie și enterectomie largă, cu asigurarea hemostazei. Este pe suport ventilator pentru insuficiență respiratorie hipoxemică severă, cu susținerea funcției hemodinamice cu suport vasopresor în doze mari, cu hemodiafiltrare continuă și reechilibrare hidroelectrolitică conform monitorizării hemodinamice miniinvazive, cu antibioterapie cu spectru larg", au declarat reprezentanții spitalului.

Polițistul rănit are 44 de ani și lucrează de 23 de ani în domeniu. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Au fost antrenați de americani și canadieni / Cine sunt „sabotorii”, noul coșmar al Rusiei în Crimeea

2 Experţi şi foşti oficiali de la Pentagon au simulat un război din cauza Taiwanului: Pierderi grele atât pentru China, cât şi pentru Statele Unite

3 Un general ucrainean din GRU prins că a trimis Rusiei informații secrete a încercat să-i împuște pe anchetatori

4 Foarte interesante amănunte!

5 Pe orbita Pământului zboară două avioane spațiale misterioase...