Luptătorul K1 Florin Ilie a lovit un poliţist. Oamenii legii au fost nevoiţi să facă uz de armă

Luptătorul K1 Florin Ilie a lovit un poliţist. Oamenii legii au fost nevoiţi să facă uz de armă

Florin Ilie a fost prins şi va fi condus la audieri. / FOTO: http://www.tion.ro/

Din primele informaţii, incidentul s-a petrecut în zona Calea Girocului din Timişoara, după ce poliţiştii de la Rutieră au tras pe dreapta autoturismul condus de Florin Ilie. Cunoscutul luptător K1 a încercat să fugă de poliţişti pe jos. Aceştia au pornit în urmărirea lui, scrie tion.ro.

Florin Ilie s-ar fi întors la un moment dat şi l-a lovit pe unul dintre poliţiştii aflaţi în urmărirea sa. Colegul poliţistului lovit a scos imediat arma şi a tras un foc de avertisment în aer.

Florin Ilie a fost prins şi va fi condus la audieri. În urmă cu patru ani, Florin Ilie a fost implicat într-un incident similar, însă în Caraş-Severin. Atunci, Ilie, aflat la volanul unui autoturism Audi Q7 a refuzat să oprească la un control de rutină al poliţiştilor de frontieră din judeţul învecinat, aceştia fiind nevoiţi să facă uz de armă pentru oprirea autoturismului.

Florin Ilie a fost condus la sediul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Timiş, fiind acuzat de ultraj. Poliţistul pe care l-a lovit a fost dus la Spitalul Judeţean din Timişoara pentru investigaţii medicale.

Sursa: realitatea.net


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”