Marian Oprișan consideră că Liviu Dragnea este victima propriilor decizii din PSD

Președintele CJ Vrancea, Marian Oprișan, vicepreședinte al PSD, consideră că Liviu Dragnea este victima propriilor decizii din partid. "Evident, dar nu înseamnă că acest lucru este drept", a declarat Oprișan, luni, la sediul central al PSD, întrebat dacă Liviu Dragnea este victima propriilor decizii din partid.

Oprișan susține că "în PSD nu există tabere".

"Când eu am spus că nu trebuie încălcate principii, pentru ca așa e normal într-o țara democratică, unii colegi de-ai mei nu au fost de acord și iată consecința. Atunci când încalci principii, trebuie să accepți și lucruri nedrepte din acest punct de vedere", a arătat el.

Întrebat despre ce principii este vorba, Marian Oprișan a spus că este vorba despre principiul de nevinovăție, dar și "de decizia propusă de conducerea PSD Consiliului Național de a se adopta asemenea măsuri".

Vineri, ÎCCJ l-a condamnat pe Liviu Dragnea la un an de închisoare cu suspendare în dosarul "Referendumul", decizia nefiind una definitivă. În aceeași zi, Dragnea a demisionat din funcția de ministru al Dezvoltării Regionale și Administrației Publice și a anunțat că în ședința Biroului Permanent al PSD de luni își va depune mandatul de președinte executiv al formațiunii.

În luna martie a acestui an, Consiliul Național al PSD a adoptat o rezoluție prin care membrii de partid condamnați de justiție își pierd funcția politică. AGERPRES


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Experți din Coreea de Sud și China avertizează: e o mare greșeală să nu purtăm mască

2 De citit / Ce are de făcut România ca să nu ajungă în situaţia Italiei. Sfaturile unui medic român din Verona af…

3 Adevăratul ucigaș de la Suceava

4 VIDEO Ministrul Sănătății: „În acel cort de triaj, la Timișoara, era o tânără italiancă, trata pacienți români…

5 Document incendiar / PSD le-a dat 570 de milioane de euro samsarilor de drepturi litigioase! Aproape toți sunt c…

recomandări

Te ia DNA: ISU

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Avem apă pe Marte. Dar viață?