Mihail Coman, inculpat în dosarul Herțanu, cumnatul Penalului, susține că vor fi "surprize mari"

Fostul consilier județean Mihail Coman, urmărit penal în dosarul lui Iulian Herțanu, a declarat miercuri la ieșirea de la DNA Ploiești că atunci când se va afla adevărul "surprizele vor fi mari". 

Coman s-a prezentat la sediul DNA unde procurorii i-au comunicat decizia de prelungire cu încă 60 de zile a măsurii controlului judiciar dispus împotriva sa, iar la ieșire a afirmat că "surprizele vor fi mari" atunci când adevărul va ieși la suprafață.

"Ce s-a întâmplat până acum îmi întărește convingerea că adevărul se află. Din punctul de vedere al acțiunii procurorilor, după părerea mea, este ireproșabilă și oamenii vor să afle adevărul. În momentul în care se află adevărul, surprizele vor fi mari", a declarat Mihail Coman.

Fostul consilier județean este cercetat în dosarul de deturnare de fonduri europene al lui Iulian Herțanu, în condițiile în care Coman era la data faptelor angajat în cadrul SC Hidro Prahova în funcția de consilier al directorului general al societății. Hidro Prahova are în derulare un proiect pe fonduri europene în valoare de aproximativ 200 de milioane de euro care vizează reabilitarea și modernizarea sistemelor de apă și canalizare din localitățile județului.

La sediul DNA Ploiești s-au mai prezentat în cursul zilei de miercuri și alți inculpați din acest dosar, respectiv Iulian Herțanu, omul de afaceri Vladimir Ciorbă și directorul SC Grossman, Ilie Drăgan, cărora li s-a comunicat decizia de a nu se mai prelungi arestul la domiciliu în cazul lor, această măsură fiind înlocuită cu cea a controlului judiciar.

De asemenea, la DNA se află și Virgiliu Roman, director de producție în cadrul Hidro Prahova, față de care va fi de asemenea prelungită măsura controlului judiciar. În același scop va mai veni în fața procurorilor și omul de afaceri Liviu Coman, de asemenea inculpat în dosarul Herțanu.


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Fostul premier Tudose îndeamnă oamenii să voteze cu Iohannis! „Nu e vorba despre un vot cu inima, ci despre un…

2 Informație / Măcelul din 10 august 2018 a avut loc la comanda lui Dragnea, cu complicitatea ministrului de Inter…

3 LIVE Peste 50.000 de români au votat deja în diaspora / GRAFIC Prezența la urne, mai mare decât în primul tur a…

4 Dăncilă, călcată-n picioare de o fostă jurnalistă RTV: „Să-ți fie rușine! I-ai învrăjbit pe români mințind că …

5 HOPA! Dăncilă a predat Organizarea întreprinderii socialiste. A picat treapta I, a IIa și admiterea la faculta…

recomandări

Te ia DNA: Dan Popa

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Noi dovezi că pisicile conduc de fapt lumea