Mircea Badea, mărturisirea unei slugi care suferă de depresie după ce a fost părăsită de stăpân-VIDEO emoţionant

Mircea Badea, mărturisirea unei slugi care suferă de depresie după ce a fost părăsită de stăpân-VIDEO emoţionant

"Încerc să văd cum facem să supravieţuim. Cred că cea mai importantă treabă la asta cu supravieţuirea este să nu te laşi omorât", a mărturisit Badea duminică seara la emisiunea ,,Sinteza Zilei'' după ce a fost întrebat de Mihai Gâdea ce mai face.

"În acest moment, prietenul nostru, camaradul nostru din ultimii 10 ani, Dan Voiculescu, e la puşcărie", a continuat Badea pe un ton depresiv care trăda suferinţa după stăpânul plecat puţin la puşcărie. Suferinţa lui pare sinceră şi devotamentul său seamănă foarte mult cu al câinelui care păzeşte cadavrul stăpânului zile în şir după ce acesta a murit. Asta nu l-a împiedicat pe depresiv, cum singur o recunoaşte că este, să-i atace pe toţi cei care doar beneficiază de pe urma activităţilor de gherilă duse de el, Mihai Gâdea, Dana Grecu, Radu Tudor şi Mugur Ciuvică. Atât pe cei din Trust, cât şi pe cei din politică.

Cine urmăreşte cu atenţie spusele măscăriciului depresat înţelege ce presiune uriaşă apasă pe umerii acestor instrumente de clănţănit. Că şi ei trec prin aceleaşi crize ca baronii PSD care spun că urmează o luptă pe viaţă şi pe libertate.

"Pentru că m-ai întrebat ce fac, ţi-am răspuns: În marea parte a timpului, nu fac bine", a încheiat Mircea Badea vădit marcat.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Hopa! A mai apărut o creștină în povestea fraților Tate!

2 VIDEO Noua Eră / Primul om de pe planetă care și-a întinerit vârsta organelor cu 25%

3 Fulgy, fiul Clejanilor, trece pe „hard” cu Bia Khalifa?

4 VIDEO „Ce să fac, mă băieți, cu banii ăștia?” / Patronul de club care se spărgea în figuri, condamnat la peste 8 ani de închisoare pentru contrabandă și…

5 „Începutul sfârșitului” / Fostul colonel FSB Igor Ghirkin, previziuni sumbre pentru trupele rusești de pe front