Monica Macovei: Majoritatea parlamentară a dat o palmă românilor din diaspora

Monica Macovei: Majoritatea parlamentară a dat o palmă românilor din diaspora

Europarlamentarul Monica Macovei a criticat vineri gestul parlamentarilor Puterii de a nu vota moțiunea de cenzură, arătând că, în acest fel, majoritatea parlamentară a dat o palmă românilor din diaspora.

"Majoritatea parlamentară care susține Guvernul Ponta a dat astăzi încă o palmă românilor din diaspora. Refuzul de a vota moțiunea de cenzură care sancționa Guvernul Ponta pentru că nu asigură condiții ca românii din străinătate să poată vota — electronic și prin corespondență — este expresia disprețului pe care guvernanții și majoritatea parlamentară îl au față de români", se arată într-un comunicat de presă transmis de Monica Macovei.

Macovei susține că Guvernul manifestă dezinteres față de respectarea drepturilor electorale ale românilor din străinătate.

"Politicienii din jurul lui Ponta le-au spus astăzi românilor din diaspora că jignirile aduse de Ioan Rus nu au fost un accident, ci reprezintă politica Guvernului și a celor care îl susțin. Plăcerea cu care politicienii din majoritatea guvernamentală atacă și jignesc românii din diaspora este dublată de dezinteresul față de respectarea drepturilor electorale ale acestora", se mai arată în comunicat. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

4 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro