Olguța Vasilescu: Craiova are în acest an cel mai mare buget din istoria sa/Comisarul.ro: N-o să te bucuri de el!

Olguța Vasilescu: Craiova are în acest an cel mai mare buget din istoria sa/Comisarul.ro: N-o să te bucuri de el!

Primarul Craiovei, Lia Olguța Vasilescu, a afirmat, joi, în cadrul ședinței Consiliului Local în care s-a votat bugetul pe 2015 al municipiului, că în acest an Craiova are cel mai mare buget din istoria sa, suma de 849 milioane lei fiind cu 50 de milioane lei mai mare decât bugetul de anul trecut.

'Cred că ar trebui să se accepte faptul că este cel mai mare buget din istoria Craiovei, cu aproape 50 milioane lei mai mare decât anul trecut, ceea ce este o performanță.

Cu atât mai mult cu cât suntem pe primul loc între orașele din România ca grad de absorbție a fondurilor europene și le-am preluat în 2012 la un procent de 3,86%', a spus Vasilescu.

Aceasta a mai afirmat că de când este primar al Craiovei încasările la buget au crescut foarte mult. 'Vă dau un singur exemplu: față de 2013, în 2014 au fost încasări la buget cu 75 milioane în plus.

De când sunt eu primar am avut excedent bugetar și vă dau iar câteva exemple: pentru 2013, în 2014 a fost un excedent bugetar de 13,6%, iar acum avem un excedent bugetar de 17,5%. Asta înseamnă că banul public a fost foarte bine alocat și nu ne-am bătut joc de el prin investițiile pe care le-am făcut', a spus Olguța Vasilescu.





Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

3 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

4 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…