Olt: Doi tineri au murit și alți patru au fost răniți într-un accident rutier în apropiere de Slatina

Olt: Doi tineri au murit și alți patru au fost răniți într-un accident rutier în apropiere de Slatina

Doi tineri, un bărbat și o femeie în vârstă de 21 de ani, au murit duminică dimineață în urma unui accident rutier produs în comuna Curtișoara, la câțiva kilometri de municipiul Slatina, iar alți patru, aflați în aceeași mașină, au suferit diferite răni și au fost transportate la Spitalul Județean de Urgență Slatina, potrivit reprezentanților Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Olt.

Mașina în care se aflau cei șase tineri — cu vârste între 21 și 28 de ani — s-a răsturnat peste fundația unei case și la sosirea echipajelor SMURD și Ambulanței două persoane au fost găsite decedate și alte patru rănite.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Olt, Alin Băsășteanu, toți erau în afara automobilului, trei fiind inconștienți.

"În cel mai scurt timp de la apelul la 112 au fost alocate forțe și mijloace din cadrul SMURD Slatina, un echipaj de prim ajutor și un echipaj pentru descarcerare, încadrate cu șase paramedici și două echipaje de la Serviciul de Ambulanță. Echipajele sosite la fața locului au găsit autoturismul în afara carosabilului, răsturnat, persoane aflate în acesta fiind găsite în afara vehiculului grav avariat. (...) Două dintre victimele accidentului, o femeie și un bărbat, ambii în vârstă de 21 de ani, au fost găsite decedate. Echipajul SMURD a asistat medical și transportat la UPU Slatina un bărbat, pasager dreapta-față, în vârstă de 24 de ani, găsit conștient, cu traumatism cranio-cerebral și traumatism cranio-facial", a precizat Băsășteanu.

Acesta a adăugat că ambulanțele au transportat la Spitalul Județean de Urgență Slatina trei persoane, respectiv o tânără în vârstă de 22 de ani, inconștientă, cu traumatism cranio-cerebral, pe șoferul autoturismului, în vârstă de 28 de ani, din Slatina, conștient, cu traumatism cranio-cerebral, și pe o altă tânără, în vârstă de 22 de ani, conștientă, cu suspiciune de fractură la gamba stângă.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro