Oprescu: Primăria Capitalei va începe în martie mutarea în sediul din bulevardul Regina Elisabeta

Oprescu: Primăria Capitalei va începe în martie mutarea în sediul din bulevardul Regina Elisabeta

Primăria Capitalei va începe în luna martie mutarea în sediul din bulevardul Regina Elisabeta, a declarat marți primarul general al Bucureștiului, Sorin Oprescu.

El a menționat că nu renunță la clădirea de pe Splaiul Independenței unde își desfășoară activitatea Primăria Capitalei.

"Sunt în proces, iar administratorul judiciar primește întreținerea, chitanțele de chirie refuză să le taie. Sigur că o cumpăr, pentru aceasta am proces", a adăugat Oprescu, la o conferință de presă.

El declara pe 19 martie 2014 că sediul Primăriei Capitalei din zona Cișmigiu va rezista la cutremure de 9 grade pe scara Richter.

"Consolidarea este, îndrăznesc să spun, aproape făcută, este o metodă nouă, pionierat într-un cuvânt. S-a mai făcut o singură clădire în România (în această modalitate n.r.), după știința mea, a Academiei de Studii Economice. Noutatea este că imobilul este așezat pe niște izolatori și amortizare (...) clădirea este proiectată la o rezistență de 9 — 9,2", afirma primarul general cu prilejul verificării stadiului lucrărilor la vechiul sediu al Municipalității.

"În clădirea referitor la care ne-am exprimat dorința să o cumpărăm vreau să adăpostim toate administrațiile care sunt răspândite prin oraș", preciza Sorin Oprescu.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Cel mai prost interlop din România! / El este dobitocul arestat după ce și-a uitat pistolul în cabina de p…

2 Așa o fi?

3 Așa o fi? Atât de grav?

4 Se strânge lațul / Live Science: Cercetătorii au recuperat secvențe genetice ale coronavirusului șterse în secre…

5 Citiți și voi ce scrie judecătoarea României la CEDO despre ministrul Justiției!