Oprescu: Primăria Capitalei va începe în martie mutarea în sediul din bulevardul Regina Elisabeta

Oprescu: Primăria Capitalei va începe în martie mutarea în sediul din bulevardul Regina Elisabeta

Primăria Capitalei va începe în luna martie mutarea în sediul din bulevardul Regina Elisabeta, a declarat marți primarul general al Bucureștiului, Sorin Oprescu.

El a menționat că nu renunță la clădirea de pe Splaiul Independenței unde își desfășoară activitatea Primăria Capitalei.

"Sunt în proces, iar administratorul judiciar primește întreținerea, chitanțele de chirie refuză să le taie. Sigur că o cumpăr, pentru aceasta am proces", a adăugat Oprescu, la o conferință de presă.

El declara pe 19 martie 2014 că sediul Primăriei Capitalei din zona Cișmigiu va rezista la cutremure de 9 grade pe scara Richter.

"Consolidarea este, îndrăznesc să spun, aproape făcută, este o metodă nouă, pionierat într-un cuvânt. S-a mai făcut o singură clădire în România (în această modalitate n.r.), după știința mea, a Academiei de Studii Economice. Noutatea este că imobilul este așezat pe niște izolatori și amortizare (...) clădirea este proiectată la o rezistență de 9 — 9,2", afirma primarul general cu prilejul verificării stadiului lucrărilor la vechiul sediu al Municipalității.

"În clădirea referitor la care ne-am exprimat dorința să o cumpărăm vreau să adăpostim toate administrațiile care sunt răspândite prin oraș", preciza Sorin Oprescu.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 De citit...

4 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

5 Lucruri pe care nimeni nu le spune la televizor și nu numai...