Percheziţii la Braşov/EVAZIUNE de 10 milioane de lei

Percheziţii la Braşov/EVAZIUNE de 10 milioane de lei

Percheziții la sediul unor firme și domicilii din Brașov. Suspiciuni de evaziune fiscală și spălare de bani. Prejudiciu de aproape 10 milioane de lei.

Şase percheziţii, patru domiciliare şi două la sediul unor firme, au loc miercuri dimineaţă în judeţul Braşov, la persoane bănuite de evaziune fiscală şi spălare de bani, prejudiciul cauzat bugetului de stat prin activitatea infracţională fiind estimat la zece milioane de lei.

Potrivit unui comunicat transmis Agerpres de Inspectoratul Judeţean de Poliţie, la percheziţii participă 40 de poliţişti din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice, Serviciul Criminalistic şi ai Serviciul Acţiuni Speciale. Vor fi puse în executare patru mandate de aducere.

Activităţile poliţiştilor, desfăşurate sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Braşov, vizează probarea activităţii infracţionale a reprezentanţilor a două societăţi comerciale care, în perioada 2010-2013, ar fi înregistrat cheltuieli fictive în evidenţele contabile ale firmelor. Prejudiciul cauzat bugetului de stat prin activitatea infracţională a fost estimat la 10.000.000 de lei, se arată în comunicatul IPJ Braşov.


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

4 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro