Percheziţii la Braşov/EVAZIUNE de 10 milioane de lei

Percheziţii la Braşov/EVAZIUNE de 10 milioane de lei

Percheziții la sediul unor firme și domicilii din Brașov. Suspiciuni de evaziune fiscală și spălare de bani. Prejudiciu de aproape 10 milioane de lei.

Şase percheziţii, patru domiciliare şi două la sediul unor firme, au loc miercuri dimineaţă în judeţul Braşov, la persoane bănuite de evaziune fiscală şi spălare de bani, prejudiciul cauzat bugetului de stat prin activitatea infracţională fiind estimat la zece milioane de lei.

Potrivit unui comunicat transmis Agerpres de Inspectoratul Judeţean de Poliţie, la percheziţii participă 40 de poliţişti din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice, Serviciul Criminalistic şi ai Serviciul Acţiuni Speciale. Vor fi puse în executare patru mandate de aducere.

Activităţile poliţiştilor, desfăşurate sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Braşov, vizează probarea activităţii infracţionale a reprezentanţilor a două societăţi comerciale care, în perioada 2010-2013, ar fi înregistrat cheltuieli fictive în evidenţele contabile ale firmelor. Prejudiciul cauzat bugetului de stat prin activitatea infracţională a fost estimat la 10.000.000 de lei, se arată în comunicatul IPJ Braşov.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Ce face fosta soţie a lui Mihai Neşu, la șapte ani de la divorț

2 Uff, găina bătrână se screme să pară „bună”...

3 Într-un gest fără precedent, toți europarlamentarii români cer șefei Comisiei mai multe posturi pentru români …

4 ULTIMA ORĂ Grave nereguli în calculul pensiilor militare: unele pensii din MAI sunt prea mari, cele din MApN s…

5 ALERTĂ Elena Udrea a fost condamnată la 8 ani de închisoare, Ioana Băsescu, 5 ani de închisoare în dosarul fin…