Percheziţii la interlopi din Ilfov

Percheziţii la interlopi din Ilfov

Poliţiştii fac miercuri 17 percheziţii în cinci localităţi din judeţul Ilfov, la locuinţele unor interlopi care ar fi folosit, la reglări de conturi, arme letale şi neletale, confecţionate artizanal sau introduse ilegal în ţară.

Potrivit Poliţiei Române, percheziţiile au loc la locuinţele suspecţilor, din comunele Tunari, Găneasa, Domneşti, Cornetu şi din oraşul Bragadiru.

Surse din Poliţie au declarat pentru MEDIAFAX că unele dintre persoanele vizate fac parte din clanul Zoicărenilor.

Anchetatorii au informaţii că suspecţii ar avea atât arme letale, cât şi neletale, puşti şi pistoale confecţionate artizanal sau care au fost aduse în România în mod ilegal.

"Din cercetări a rezultat că bănuiţii au folosit armele la săvârşirea de infracţiuni privind viaţa şi integritatea corporală a persoanelor, precum şi la regimul armelor şi muniţiilor", se arată într-un comunicat de presă al Poliţiei Române.

Percheziţiile sunt făcute de poliţiştii Direcţiei Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase din IGPR şi cei ai IPJ Ilfov, sprijiniţi de luptători de acţiuni speciale.

 


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Eduard Hellvig, atac dur la medicul Cîrstoiu: „Când spectacolul începe să fie fluierat, își iau trusa de machiaj și își văd de drum”