Polițistul de la rutieră decedat în urma unui accident pe motocicletă, avansat post-mortem

Polițistul de la rutieră decedat în urma unui accident pe motocicletă, avansat post-mortem

Polițistul de la Brigada Rutieră București care a murit, marți seara, după ce a căzut cu motocicleta într-o groapă din carosabil, a fost avansat post-mortem la gradul de subinspector.

"În această dimineață, la propunerea inspectorului general al Poliției Române, viceprim-ministrul pentru securitate națională, ministrul Afacerilor Interne, Gabriel Oprea, l-a avansat în gradul de subinspector de poliție post-mortem pe agentul șef adjunct de poliție Gigină Bogdan Cosmin", informează un comunicat al Inspectoratului General al Poliției Române (IGPR) remis miercuri AGERPRES.

Polițistul avea 28 de ani, era căsătorit și lucra de 8 ani în Ministerul Afacerilor Interne. El a încetat din viață la Spitalul Universitar de Urgență București, unde a fost transportat după ce, în seara de 20 octombrie, a fost implicat într-un accident în timp ce se afla în misiune.

Potrivit martorilor, polițistul a pierdut controlul asupra motocicletei și nu a mai putut evita impactul cu gardul ce împrejmuia o groapă săpată în asfalt.

Conform Biroului de presă al Poliției Capitalei, incidentul s-a produs pe strada Știrbei Vodă din București, iar groapa fusese săpată de o companie de gaze.

Parchetul de pe lângă Tribunalul București a deschis o anchetă în acest caz. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Eduard Hellvig, atac dur la medicul Cîrstoiu: „Când spectacolul începe să fie fluierat, își iau trusa de machiaj și își văd de drum”