Ponta: Dragnea nu a fost sancționat pentru activitatea de ministru, ci pentru că l-am suspendat pe Băsescu

Premierul Victor Ponta a declarat, miercuri, că Liviu Dragnea a fost sancționat pentru suspendarea fostului președinte Traian Băsescu și nu pentru activitatea sa de ministru.

"Fără vreun fel de alte conotații prea sentimentale, vreau să îi mulțumesc lui Liviu (Dragnea — n.r.) pentru tot ceea ce a făcut de când e ministru și înainte și ce va face după și să spun că și Liviu, ca și alți miniștri, nu pentru activitatea de ministru a fost sancționat. A fost sancționat că a făcut un lucru bun, pe care l-am făcut și eu și l-au făcut și cei mai mulți de aici de la masă, în sensul că l-am suspendat pe Băsescu. Dar asta este, am pierdut acea bătălie — de fapt am câștigat-o, dar ne-a zis Curtea Constituțională că am pierdut-o — și ne asumăm ca oameni puternici toate lucrurile", a transmis Ponta, la începutul ședinței de Guvern la care participă și Liviu Dragnea.

Premierul și-a exprimat convingerea că succesoarea lui Dragnea la minister, Sevil Shhaideh, va continua proiectele începute și le va duce "la bun sfârșit, deși, ca și până acum, presiunile vor fi foarte mari".

"Am aflat că doamna ministru, deși este musulmană, are un naș creștin. Deci nici nu știu dacă să râd sau să plâng când aud atâția proști care publică știri, dar, mă rog, asta e, v-ați obișnuit, cred, în cei doi ani și jumătate, cu tot felul de lucruri de acest gen. Vreau să îi mulțumesc lui Liviu și să îi spun că mă bazez și ne bazăm în continuare ca toate proiectele pe care le-am început să le putem duce la bun sfârșit", a afirmat prim-ministrul. AGERPRES


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Vela, imbecilule, dă-ți demisia! Îi obligi pe români să stea în casă și le dai amenzi, dar nu vezi ce se întâm…

2 Aici trebuia dat cu tunul, în adevăratul buboi! Termitele bugetare despre care nu vorbește nimeni

3 VIDEO Studiu prezentat de un cunoscut virusolog german: „Nu există virus „viu” pe suprafețe. Nu vă puteți infe…

4 Orban i-a cerut lui Nelu Tătaru să o demită pe Sorina Pintea de la șefia Spitalului Județean Baia Mare

5 BREAKING Acord istoric în UE! Pachet de ajutor de 500 de miliarde de euro!

recomandări

Te ia DNA: Gabriel Oprea

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Un tip a creat ciocanul lui Thor cu electromagneţi şi amprentă