Ponta: Dragnea nu a fost sancționat pentru activitatea de ministru, ci pentru că l-am suspendat pe Băsescu

Premierul Victor Ponta a declarat, miercuri, că Liviu Dragnea a fost sancționat pentru suspendarea fostului președinte Traian Băsescu și nu pentru activitatea sa de ministru.

"Fără vreun fel de alte conotații prea sentimentale, vreau să îi mulțumesc lui Liviu (Dragnea — n.r.) pentru tot ceea ce a făcut de când e ministru și înainte și ce va face după și să spun că și Liviu, ca și alți miniștri, nu pentru activitatea de ministru a fost sancționat. A fost sancționat că a făcut un lucru bun, pe care l-am făcut și eu și l-au făcut și cei mai mulți de aici de la masă, în sensul că l-am suspendat pe Băsescu. Dar asta este, am pierdut acea bătălie — de fapt am câștigat-o, dar ne-a zis Curtea Constituțională că am pierdut-o — și ne asumăm ca oameni puternici toate lucrurile", a transmis Ponta, la începutul ședinței de Guvern la care participă și Liviu Dragnea.

Premierul și-a exprimat convingerea că succesoarea lui Dragnea la minister, Sevil Shhaideh, va continua proiectele începute și le va duce "la bun sfârșit, deși, ca și până acum, presiunile vor fi foarte mari".

"Am aflat că doamna ministru, deși este musulmană, are un naș creștin. Deci nici nu știu dacă să râd sau să plâng când aud atâția proști care publică știri, dar, mă rog, asta e, v-ați obișnuit, cred, în cei doi ani și jumătate, cu tot felul de lucruri de acest gen. Vreau să îi mulțumesc lui Liviu și să îi spun că mă bazez și ne bazăm în continuare ca toate proiectele pe care le-am început să le putem duce la bun sfârșit", a afirmat prim-ministrul. AGERPRES


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Document / Senator PSD, fost ministru în Guvernul Dăncilă, își bătea nevasta cu pumnii în burtă

2 Ți se face silă / O procuroare PSD din Oravița a dat în judecată statul pentru diurna primită în weekend și în c…

3 Mafia PSD / RISE Project anunță că lui Codrin Ștefănescu i-a intrat în conturi și ultima tranșă din tunul de 2 m…

4 Dovada vie a faptului că lupta anticorupție a murit

5 Fosta consilieră a Vioricăi Dăncilă și a lui Victor Ponta, surprinsă când vindea petarde la tarabă / Ăștia au îm…

recomandări

Te ia DNA: Dinu Pescariu

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Noi dovezi că pisicile conduc de fapt lumea