Prahova: Percheziții la persoane bănuite de braconaj cinegetic

Prahova: Percheziții la persoane bănuite de braconaj cinegetic

Polițiștii prahoveni efectuează, joi dimineață, percheziții domiciliare la persoane bănuite de braconaj cinegetic folosind arme deținute ilegal, zece persoane urmând a fi conduse la audieri.

Potrivit unui comunicat de presă al Inspectoratului Județean de Poliție Prahova, zece percheziții la care participă și jandarmi au loc în orașul Boldești — Scăeni și în comunele Plopu și Podenii Noi, ele vizând domiciliile unor persoane bănuite de deținere de arme letale fără drept, uz de arme letale fără drept și braconaj cinegetic.

În fapt, în perioada octombrie — decembrie 2015, cei în cauză ar fi desfășurat partide de vânătoare ilegale în mai multe zone din județul Prahova, împușcând căpriori și mistreți cu arme de foc letale deținute fără drept.

Polițiștii vor pune în executare zece mandate de aducere, persoanele depistate urmând a fi conduse la sediul Inspectoratului Județean de Poliție Prahova, pentru audieri.

Activitățile beneficiază de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române, menționează comunicatul citat.

AGERPRES

 

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Comparați-i cu polițiștii noștri! Frate, filmele americane sunt pistol cu apă pe lângă ce fac băieții ăș…

2 Du-te, bă, în mă-ta! / Șerban Nicolae anunță că demisionează din PSD și se compară cu Hagi!

3 Stimaţi politicieni, vă spun eu de ce nu putem fabrica în ţară, „în plină pandemie”, medicamentele care ne tre…

4 O crimă politică premeditată

5 Bocete în PSD din cauza listelor la alegeri. Şerban Nicolae, Liviu Pop şi Pleşoianu pleacă din partid trântind…