Predoiu, despre programul PNL de guvernare: Oriunde îl veți deschide, veți găsi soluții

Predoiu, despre programul PNL de guvernare: Oriunde îl veți deschide, veți găsi soluții

Prim-vicepreședintele PNL Cătălin Predoiu a prezentat sâmbătă, la Consiliul Național al partidului desfășurat la Pitești, forma finală a programului de guvernare propus de liberali, arătând că acestă oferă soluții la "problemele de astăzi, dar și pentru problemele de mâine".

"Acest program pune probleme esențiale și oferă răspunsuri la aceste probleme. Vorbim în el despre un stat puternic, dar care respectă cetățenii. (...) Vorbim despre un guvern eficient (...). Oriunde veți deschide acest program, veți găsi soluții pentru problemele de astăzi, dar și pentru problemele de mâine", a spus Predoiu, în discursul ținut în fața delegaților la Consiliului Național al PNL.

Prim-vicepreședintele PNL a adăugat că obiectivul strategic al programului de guvernare este reconstrucția națională, context în care deviza liberală "Prin noi înșine" revine în actualitate. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...