Prima etapă de înscriere în învățământul primar are loc între 23 februarie și 13 martie

Prima etapă de înscriere în învățământul primar are loc între 23 februarie și 13 martie

Părinții vor putea completa cererile de înscriere în clasa pregătitoare online sau la unitatea de învățământ la care solicită înscrierea copiilor de luni, 23 februarie, până pe 13 martie, zilnic, în intervalul orar 8,00 - 20,00 (luni-vineri), respectiv 9,00 - 13,00 (sâmbătă), potrivit calendarului aprobat de Ministerul Educației și Cercetării Științifice.

Evaluarea nivelului de dezvoltare psihosomatică a copiilor se va face în perioada 17 februarie — 11 martie, potrivit metodologiei în vigoare.

În 16 martie vor fi procesate de către comisia națională cererile de înscriere a copiilor în învățământul primar cu ajutorul aplicației informatice și vor fi repartizați la școala de circumscripție copii ai căror părinți au solicitat acest lucru în cererea de înscriere.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…