Primarul municipiului Giurgiu: Știu, e plin de câini fără stăpân în oraș, dar nu am ce face

Primarul municipiului Giurgiu, Nicolae Barbu, susține că se confruntă în continuare cu problema câinilor fără stăpân deoarece adăpostul destinat acestora e plin, numărul adopțiilor scăzând foarte mult în ultima perioadă. În plus, el susține că patrupedele de pe străzile Capitalei sunt aduse la Giurgiu. ' Știu, e plin de câini fără stăpân în oraș, dar nu am ce face, legea nu mai îmi dă voie nici să eutanasiez, adopțiile au scăzut foarte mult și ni s-au adus câini pe bandă rulantă. Ni se aduc din București. Cum credeți că scapă Bucureștiul de ei!?Țarcul de câini din municipiu e plin, corect întreținut, dar plin', a declarat joi, pentru AGERPRES, Nicolae Barbu.

Un ONG din Germania a semnat, în toamna trecută, cu administrația locală a municipiului Giurgiu o convenție de colaborare privind organizarea unor acțiuni care să vină în sprijinul municipalității pentru gestionarea câinilor fără stăpân din oraș.

'Organizarea unor campanii gratuite de sterilizare a câinilor fără stăpân din municipiul Giurgiu prin punerea la dispoziție a unor caravane mobile de castrare care să asigure hrana zilnică pentru întreg efectivul de câini aflați în adăpostul din oraș, amenajarea unui spațiu de recuperare postoperatorie a animalelor și asigurarea suportului în vederea adoptării acestor câini sunt acțiunile care vor fi organizate în acest an în municipiul Giurgiu de către DsN Deutschland sang Nein zum Tiermorden, un ONG din Germania, în colaborarea cu administrația locală a municipiului Giurgiu', a declarat pentru AGERPRES, la vremea respectivă, reprezentanta Primăriei municipiului Giurgiu, Marilena Sârbu.
La adăpostul de câini din municipiu sunt aproximativ 450 de locuri. AGERPRES


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Record mondial / Acest primar PSD primește salariu, pensie, pensie specială de parlamentar și pensie specială de…

2 VIDEO După interviul ăsta, Toader ar trebui chemat la DNA! Despre cum l-au sechestrat Dragnea, Tăriceanu și Dă…

3 ALERTĂ Proiect de lege scandalos inițiat de Jandarmerie: vrea să interzică acoperirea feței la mitinguri, prec…

4 VIDEO Pofteau și ei la o muie, amărâții! / Echipaj de Poliţie Locală, filmat noaptea cu o prostituată într-o par…

5 LIVE Președintele Trump anunță mobilizarea armatei pentru stoparea revoltelor și jafurilor care au cuprins Ame…

recomandări

Te ia DNA: Baronul Salvador

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Imagini din toată lumea de la eclipsa / superluna de aseară