Primarul municipiului Tulcea, Constantin Hogea, dus la audieri la DNA Galați

Primarul municipiului Tulcea, Constantin Hogea, dus la audieri la DNA Galați

Primarul municipiului Tulcea, Constantin Hogea, împreună cu soția sa și o angajată din Primăria Tulcea, sunt duși la audieri la sediul DNA Galați, potrivit unor surse.

Conform acestora, primarul e suspectat că ar fi primit un apartament drept mită pentru a aproba unei firme o autorizație de construcție a unui bloc în municipiul Tulcea.

Procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție — Serviciul Teritorial Galați au percheziționat peste șase ore domiciliul lui Constantin Hogea. Percheziții s-au mai făcut și la sediul Primăriei Tulcea, unde a fost sigilat biroul primarului, dar și alte birouri, fapt confirmat de viceprimarul municipiului, Stere Șacu. Percheziții s-au mai făcut și în alte șase locații din Tulcea, reprezentând sediile unor societăți comerciale și domiciliile unor persoane fizice.

'Procurori din cadrul Direcției Naționale Anticorupție — Serviciul Teritorial Galați efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracțiuni de corupție, comise în cursul anului 2014. În cursul zilei de 28 mai, ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, sunt efectuate percheziții domiciliare în 8 locații situate în municipiul Tulcea, din care una este sediul unei instituții publice, restul reprezentând sediile unor societăți comerciale și domiciliile unor persoane fizice', se arată într-un comunicat transmis joi AGERPRES. AGERPRES 


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”