Răsturnare de situație în cazul instructorului de parașutism: După 40 de minute de resuscitare, medicii l-au readus la viață

Răsturnare de situație în cazul instructorului de parașutism: După 40 de minute de resuscitare, medicii l-au readus la viață

Instructorul de parașutism Adrian Costandache, a treia victimă al accidentului de la Clinceni, este în viață, după 40 de minute de reususcitări. Medicii de la Spitalul Floreaasca se luptă pentru a-i menține starea stabilă. Potrivit B1 TV, instructorul se află în continuarea în stare gravă și ar avea nevoie de o donație de sânge.

Bărbatul este singurul supraviețuitor al accidentului de la Clinceni în urma căruia alte două persoane și-au pierdut viața.

Victima era internată la Spitalul Floreasca în stare gravă, aflându-se la secția de Terapie Intensivă, în comă indusă. Luni dimineața, a fost declarat decesul său, însă după 40 de minute de resuscitare, medicii au reușit să-l țină în viață.

Costandache, în vârstă de 44 de ani, era cunoscut ca unul dintre cei mai buni specialiști din țara noastră în domeniul parașutismului.

Și soția sa este instructor de zbor, ambii având mii de zboruri la activ. Bărbatul tocmai devenise tătic, recent, pentru a doua oară.

Accidentul de la Clinceni s-a soldat cu trei morți din cauza parașutiștilor care se pare că nu au respectat intervalele de salt. 

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Document / Fugarul Rizea a dezvăluit personajul care l-a „pensionat” pe Crin Antonescu!

2 FOTO Acesta este Hunter Biden... Băiatul are probleme...

3 Marian Godină îi dă replica Patriarhului Daniel: „Să înțeleg că Sf. Dimitrie n-a văzut 30 de ani cum trăiau ro…

4 Cine este senatorul PSD, Ion Ganea, care a dat peste cap planurile lui Marcel Ciolacu de a amâna alegerile: Fo…

5 ULTIMA ORĂ Dispar sistemele IT ale ministerelor și agențiilor guvernamentale, administrația centrală se va mut…