Răsturnare de situație în cazul instructorului de parașutism: După 40 de minute de resuscitare, medicii l-au readus la viață

Răsturnare de situație în cazul instructorului de parașutism: După 40 de minute de resuscitare, medicii l-au readus la viață

Instructorul de parașutism Adrian Costandache, a treia victimă al accidentului de la Clinceni, este în viață, după 40 de minute de reususcitări. Medicii de la Spitalul Floreaasca se luptă pentru a-i menține starea stabilă. Potrivit B1 TV, instructorul se află în continuarea în stare gravă și ar avea nevoie de o donație de sânge.

Bărbatul este singurul supraviețuitor al accidentului de la Clinceni în urma căruia alte două persoane și-au pierdut viața.

Victima era internată la Spitalul Floreasca în stare gravă, aflându-se la secția de Terapie Intensivă, în comă indusă. Luni dimineața, a fost declarat decesul său, însă după 40 de minute de resuscitare, medicii au reușit să-l țină în viață.

Costandache, în vârstă de 44 de ani, era cunoscut ca unul dintre cei mai buni specialiști din țara noastră în domeniul parașutismului.

Și soția sa este instructor de zbor, ambii având mii de zboruri la activ. Bărbatul tocmai devenise tătic, recent, pentru a doua oară.

Accidentul de la Clinceni s-a soldat cu trei morți din cauza parașutiștilor care se pare că nu au respectat intervalele de salt. 

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 „Iub, te-am regulat cum trebuie?” / Dragnea, încornorat ca ultimul gușfarete

2 Zvon...

3 O dobitoacă

4 „Vrem 1,5 milioane euro sau publicăm pozele“

5 AUDIO Profesorul Cordoș, înregistrat când înapoiază mita după trei luni de la decesul pacientului