Răsturnare de situație în cazul instructorului de parașutism: După 40 de minute de resuscitare, medicii l-au readus la viață

Răsturnare de situație în cazul instructorului de parașutism: După 40 de minute de resuscitare, medicii l-au readus la viață

Instructorul de parașutism Adrian Costandache, a treia victimă al accidentului de la Clinceni, este în viață, după 40 de minute de reususcitări. Medicii de la Spitalul Floreaasca se luptă pentru a-i menține starea stabilă. Potrivit B1 TV, instructorul se află în continuarea în stare gravă și ar avea nevoie de o donație de sânge.

Bărbatul este singurul supraviețuitor al accidentului de la Clinceni în urma căruia alte două persoane și-au pierdut viața.

Victima era internată la Spitalul Floreasca în stare gravă, aflându-se la secția de Terapie Intensivă, în comă indusă. Luni dimineața, a fost declarat decesul său, însă după 40 de minute de resuscitare, medicii au reușit să-l țină în viață.

Costandache, în vârstă de 44 de ani, era cunoscut ca unul dintre cei mai buni specialiști din țara noastră în domeniul parașutismului.

Și soția sa este instructor de zbor, ambii având mii de zboruri la activ. Bărbatul tocmai devenise tătic, recent, pentru a doua oară.

Accidentul de la Clinceni s-a soldat cu trei morți din cauza parașutiștilor care se pare că nu au respectat intervalele de salt. 


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

4 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…