S-a urcat pe un vagon SĂ-ŞI FACĂ O POZĂ, dar a şocat pe toată lumea: "AŞA CEVA N-AM MAI VĂZUT"

S-a urcat pe un vagon SĂ-ŞI FACĂ O POZĂ, dar a şocat pe toată lumea: "AŞA CEVA N-AM MAI VĂZUT"

S-a urcat pe un vagon şi s-a electrocutat

Băiatul s-a urcat pe un vagon, urmând ca prietenii lui să-i facă o poză, și din greșeală a atins un fir de înaltă tensiune de 27.500 de Volţi, scrie citynews.ro .

În acel moment s-a produs şi o flacără, iar băiatul a fost aruncat jos de pe vagon. În locul unde a cazut a izbucnit un mic incendiu, care a fost stins de un localnic care se afla prin preajmă.

Băiatul rănit a fost transportat de urgenţă la spital cu arsuri, medicii spunând că se află în stare gravă.

"Au mai fost astfel de cazuri în această zonă, dar așa ceva n-am mai văzut", a spus clujeanul care a sosit la fața locului la scurt timp de la producerea incidentului. "Copilul a avut mare noroc că a rămas în viață după un așa șoc, fără să mai punem la socoteală faptul că a căzut în gol de la înălțime. Era conștient când am ajuns eu și plângea din cauza durerii", a mai precizat bărbatul.

Sursa: realitatea.net


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

5 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu