Șefa DIICOT nu comentează pe marginea imaginilor în care apare alături de Elena Udrea și solicită CSM verificări

Șefa DIICOT nu comentează pe marginea imaginilor în care apare alături de Elena Udrea și solicită CSM verificări

Procurorul șef al Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism (DIICOT), Alina Mihaela Bica, afirmă, într-un comunicat difuzat joi, că nu comentează în spațiul public "aspecte care țin de viața privată" și adaugă că a solicitat Consiliului Superior al Magistraturii (CSM) să deruleze verificări cu privire la imaginile difuzate de un site și preluate în cursul zilei de mai multe televiziuni.

Foto: (c) ALEX MICSIK/AGERPRES ARHIVĂ

"Procurorul șef al DIICOT, Alina Mihaela Bica, înțelege să nu comenteze în spațiul public aspecte care țin de viața privată, desfășurate în cadrul efectuării unui concediu de odihnă. De altfel, procurorul șef al DIICOT a solicitat astăzi Consiliului Superior al Magistraturii să declanșeze, de îndată — prin Inspecția Judiciară a CSM — verificări privind imaginile difuzate de site-ul www.Joscenzura2014.wordpress.com , preluate de mai multe posturi de televiziune în data de 30.10.2014, precum și comentariile efectuate în spațiul public cu acest prilej, de natură a aduce atingere reputației profesionale", se arată într-un comunicat al DIICOT, remis joi AGERPRES.

Joi, în presă au apărut mai multe fotografii cu Elena Udrea și Alina Bica, în textul care însoțește imaginile susținându-se că acestea au fost suprinse în februarie 2014, la Paris, într-o vizită privată.

AGERPRES/ (AS — autor: Daniel Florea, editor: Vicențiu Purcărea)


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro