Senatorul Alexandru Cordoș s-a autosupendat din funcțiile deținute în PSD

Senatorul Alexandru Cordoș s-a autosupendat din funcțiile deținute în PSD

Senatorul social-democrat Alexandru Cordoș a anunțat sâmbătă că se autosuspendă din toate funcțiile deținute în PSD. "Mă autosuspend pentru a nu implica PSD în situația juridică pe care o voi clarifica în justiție. Am încredere în justiție", a anunțat senatorul Alexandru Cordoș prin intermediul unui comunicat de presă transmis sâmbătă AGERPRES.

Decizia senatorului clujean vine după ce Înalta Curte de Casație și Justiție a decis vineri, la propunerea DNA, arestarea preventivă pentru 30 de zile a Mihaielei Lucia Cordoș, soția sa , acuzată de trafic de influență în formă continuată.

Decizia nu este definitivă și poate fi contestată.

În același dosar este urmărit penal și senatorul Alexandru Cordoș, dar și fiica sa, Andreea Alexandra Cordoș, pentru complicitate la trafic de influență în formă continuată.

Alexandru Cordoș se află la al doilea mandat în Parlamentul României. El a ocupat în perioada 1994 — 2008 funcția de vicepreședinte al Organizației Municipale Cluj-Napoca, iar din 2008 până în prezent funcția de președinte executiv al organizației județene a PSD Cluj. El era și membru în Consiliul Național al PSD. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...