Senatorul Alexandru Cordoș s-a autosupendat din funcțiile deținute în PSD

Senatorul Alexandru Cordoș s-a autosupendat din funcțiile deținute în PSD

Senatorul social-democrat Alexandru Cordoș a anunțat sâmbătă că se autosuspendă din toate funcțiile deținute în PSD. "Mă autosuspend pentru a nu implica PSD în situația juridică pe care o voi clarifica în justiție. Am încredere în justiție", a anunțat senatorul Alexandru Cordoș prin intermediul unui comunicat de presă transmis sâmbătă AGERPRES.

Decizia senatorului clujean vine după ce Înalta Curte de Casație și Justiție a decis vineri, la propunerea DNA, arestarea preventivă pentru 30 de zile a Mihaielei Lucia Cordoș, soția sa, acuzată de trafic de influență în formă continuată.

Decizia nu este definitivă și poate fi contestată.

În același dosar este urmărit penal și senatorul Alexandru Cordoș, dar și fiica sa, Andreea Alexandra Cordoș, pentru complicitate la trafic de influență în formă continuată.

Alexandru Cordoș se află la al doilea mandat în Parlamentul României. El a ocupat în perioada 1994 — 2008 funcția de vicepreședinte al Organizației Municipale Cluj-Napoca, iar din 2008 până în prezent funcția de președinte executiv al organizației județene a PSD Cluj. El era și membru în Consiliul Național al PSD. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa o fi?

2 „Sacoșa cu 2,5 milioane de euro era pentru Elena Udrea”

3 Tun de 400 de milioane de euro! / Cui au dat liberalii licențele pentru nămolul de la Techirghiol și sarea de la…

4 Ce urmează? Liniște și o guvernare liberală

5 „Femeile care vor să facă sex să poarte la job un cerculeț verde pe rever” / Controversă provocată de George Bu…