Situația majorității din Senat, tema unei întâlniri Ponta - Tăriceanu

Situația majorității din Senat, tema unei întâlniri Ponta - Tăriceanu

Situația majorității din Senat a fost vineri tema unei întâlniri care a avut loc la Palatul Parlamentului între premierul Victor Ponta și președintele Camerei superioare a Parlamentului, Călin Popescu-Tăriceanu.

"Nu am discutat despre dl Hellvig, ci despre majoritatea de la Senat care săptămâna aceasta, după cum ați văzut, s-a verificat în cazul numirii la Curtea Constituțională. Dar, probabil, săptămâna viitoare vor depune cei de la PNL-PDL cererea de schimbare din funcție a dlui Tăriceanu. Și, sigur, trebuia să ne asigurăm că această majoritate va continua să funcționeze", a declarat Victor Ponta, la finalul discuțiilor.

El a reafirmat că o decizie privind desemnarea lui Eduard Hellvig la șefia SRI va fi luată de grupurile parlamentare ale PSD la începutul săptămânii viitoare.

"Din punct de vedere strict personal, am o părere foarte bună despre dl Hellvig. În numele partidului nu pot să vorbesc până nu mă consult cu colegii mei. Luni avem grupuri parlamentare. Conform Constituției și legii, se votează în Parlament și atunci trebuie să discutăm cu grupurile parlamentare", a menționat președintele PSD.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Cel mai prost interlop din România! / El este dobitocul arestat după ce și-a uitat pistolul în cabina de p…

2 Așa o fi?

3 Așa o fi? Atât de grav?

4 Se strânge lațul / Live Science: Cercetătorii au recuperat secvențe genetice ale coronavirusului șterse în secre…

5 Citiți și voi ce scrie judecătoarea României la CEDO despre ministrul Justiției!