ȘTIRILE AMIEZII BUCUREȘTI - 31 OCTOMBRIE

ȘTIRILE AMIEZII BUCUREȘTI - 31 OCTOMBRIE

Guvernul va emite în următoarea ședință un act normativ prin care va fi desecretizată stenograma discuțiilor privind aprobarea punctelor de vedere asupra proiectelor de lege propuse Executivului pentru avizare în precedenta reuniune a acestuia, din 29 octombrie.

* Conducerea Consiliului Superior al Magistraturii sesizează Inspecția Judiciară pentru a face verificări în cazul procurorului-șef al DIICOT, Alina Bica, privind semnalările din presă despre deplasarea acesteia la Paris cu liderul PMP, Elena Udrea.

* Premierul Victor Ponta a declarat că președintele Traian Băsescu trebuie să spună care serviciu secret a încălcat legea prin realizarea unor fotografii cu Elena Udrea și șefa DIICOT, Alina Bica, la Paris.

* Premierul Victor Ponta a declarat că este îngrijorat de faptul că afirmațiile președintelui Traian Băsescu în legătură cu dosarul EADS confirmă 'niște fapte de corupție legate de relația România-Germania'.

* Premierul Victor Ponta a declarat că dacă Alianța Creștin Liberală va câștiga alegerile parlamentare din 2016 și îl va propune pe Traian Băsescu pentru funcția de premier, își va prezenta demisia din funcția de președinte al României.

* Premierul Victor Ponta a declarat că dacă va fi președintele României, nu va schimba niciunul dintre șefii Parchetelor, așa cum vehiculează, în opinia sa, cei care îl susțin pe contracandidatul său, liberalul Klaus Iohannis.

* Ministrul de Interne, Gabriel Oprea, a anunțat la videoconferința cu prefecții că MAI și-a îndeplinit atribuțiile privind organizarea alegerilor prezidențiale din 2 noiembrie.

* Consilierul onorific al premierului, Gyorgy Frunda, membru al UDMR, susține că 'balanța' înclină în favoarea lui Victor Ponta în ceea ce privește susținerea în turul doi al prezidențialelor din partea Uniunii.

* Pacientul de 60 de ani adus joi seară la Institutul 'Matei Balș' de la Spitalul Județean Constanța are malarie, a declarat pentru AGERPRES managerul institutului, Adrian Streinu Cercel.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

5 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria