ȘTIRILE AMIEZII ÎN JUDEȚE - 17 OCTOMBRIE

ȘTIRILE AMIEZII ÎN JUDEȚE - 17 OCTOMBRIE

Ministrul Apărării Naționale, Mircea Dușa, a declarat vineri, la Miercurea Ciuc, că o ștafetă formată din studenți militari și reprezentanți ai Clubului Steaua, intitulată 'Ștafeta Veteranilor', va pleca duminică din București și va reface traseul din 1944 al Armatei Române, acțiunea fiind organizată pentru a marca împlinirea a 70 ani de la eliberarea Ardealului de sub dominație străină.

* Prim-ministrul Victor Ponta a declarat vineri, la Oradea, că trebuie investit în continuare în educație, cu accent pe autonomie în zona universitară, și că atât învățământul public cât și cel confesional trebuie tratate în mod egal.

* Candidatul independent la Președinția Monica Macovei a declarat vineri, într-o conferință de presă la Cluj, că ar exista două milioane de români care ar prefera-o în funcția de președinte, dar care ezită să o voteze deoarece consideră că nu ar avea șanse.

* Șapte persoane, printre care patru minori cu vârsta de peste 16 ani, au fost reținute de polițiști și sunt audiate vineri dimineață de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța, în urma a 40 de percheziții efectuate joi la locuințele unor suspecți de furturi din locuințe și infracțiuni economice.

* Trei copii în vârstă de trei luni, doi ani și, respectiv cinci ani, din comuna vasluiană Dragomirești, au fost aduși, vineri, cu ambulanța la Spitalul Județean de Urgență Vaslui, după ce au fost lăsați în casă singuri și nesupravegheați. Potrivit autorităților, în timp ce copiii erau singuri în casă, mama acestora se afla la o crâșmă din sat, iar tatăl e plecat la muncă.

AGERPRES / (AS — autor: Marius Frățilă, editor: Adrian Drăguț)


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”